Book flybilletter fra København (CPH) til Anchorage (ANC), USA. Icelandair tilbyder dig fantastiske, lave priser på flyrejser til Nordamerika i forbindelse med ferie- og forretningsrejser fra Europa.  Planlæg din tur fra Europa til USA, book dine flybilletter, og flyv fra det smarte København til det forunderlige Anchorage – indgangen til Alaskas storslåede vildmark. Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du se frem til: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten og hvem ved – du kunne lære et par udtryk på islandsk, så du kan imponere folk ved at lyde som en rigtig viking. Ville det ikke være sjovt?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Anchorage. På vejen kan du stoppe kort i Island for at skifte fly, eller hvorfor ikke bruge lidt tid i det hyggelige Reykjavik, hvor du kan nyde de mange nordiske glæder, Island har at byde på? Er du vild med vand? Så kan du slappe af i vores udendørs swimmingpools, besøge vores storslåede vandfald eller sejle på en gletsjerlagune fyldt med isbjerge. Der er også masser af historiske museer og kunstgallerier i Reykjavik, så du kan lære den islandske kultur at kende – såvel ny som gammel. Så vink farvel til København, og køb billetter til det vidunderlige Anchorage.

Er tiden knap? På blot en time fra Anchorage kan du nå Portage-gletsjeren, hvor du kan sejle på søen Portage Lake, som er fyldt med isbjerge, om bord på båden MV Ptarmigan og komme inden for 275 meters afstand af en gletsjer, som blev dannet i istiden. Hvis du vil lære mere om Alaskas kulturarv og de 50.000 indfødte fra Alaska, som kalder dette naturparadis for deres hjem, vil du elske den populære offentlige begivenhed "Quyana Alaska", hvor du kan se dansegrupper med indfødte på tværs af staten.

Se Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Anchorage (ANC), og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvis du flyver fra København til Anchorage, hvorfor så ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer til at forkæle dig selv i Blue Lagoons blide vand. Eller også kan du blive i op til 7 nætter, uden ekstra billetomkostninger, så du har tid til at tilfredsstille din indre gourmet med islandsk lammekød, frisk laks, som er fanget i vores floder, og vores lækre antioxiderende blåbær. Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL USA: OPLYSNINGER OM CPH- til ANC-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra Europa til Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Anchorage (ANC) i USA, som ønsker at udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at tage på vandretur i den enestående islandske natur, bestige en gletsjer eller tage en ridetur på en oldgammel vulkansk strand.
 • Afstanden fra Københavns lufthavn (CPH) til Anchorage International Airport (ANC) er ca. 6.935 km. 
 • Ted Stevens Anchorage International Airport er opkaldt efter Ted Stevens, den amerikanske senator fra Alaska, som var i embedet fra 1968 til 2009.
 • Den sydlige terminal i Anchorage International Airport (ANC) er til indenlandske fly, og den nordlige terminal er til internationale fly. Der afgår en busservice hvert 15. minut fra den sydlige terminal til biludlejningsstederne, og der er en busservice fra den nordlige terminal, som kører efter behov.
 • Anchorage Airport (ANC) er blot en kort køretur med taxi eller bus fra Anchorages centrum. "The People Mover", som er en offentlig busservice, afgår ca. hvert 30 minut fra lufthavnen til midtbyen.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han at gøre med servietter? På ruterne fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har fundet ud af lidt mere om Island, så vi har tilføjet nogle oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske undere. 
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Anchorage ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • På rejser fra København med fly til Anchorage kan du: lære et par islandske udtryk, forkæle dig selv med en islandsk doughnut og endda drikke vores verdensberømte gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Europa til USA. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise.
 • Hvorfor ikke rejse med stil og luksus og nyde lidt lækker mad og vin? Icelandairs Saga Class-oplevelse starter med et inkluderet besøg i vores elegante Saga-lounge, hvor du får lækre snacks og drikkevarer inden gourmetmaden om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen fås på stort set alle flyrejser fra Europa til USA, og det har et komplet udvalg af programmer til såvel dig som dine børn. Med over 150 timers programmer er der virkelig noget for enhver smag.
 • Er du vild med musik? Vi har massevis af numre at vælge mellem. Med 40 albummer og 7 afspilningslister er det bare at læne sig tilbage, slappe af og nyde musikken.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Anchorage i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at udtale dette: Eyjafjallajökull. Svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er nemmere, ikke? Nu kan du sige, at du taler islandsk.
 • Fra Anchorages centrum kan du komme til Anchorage International Airport (ANC) ved at tage People Mover-bussen fra en række stoppesteder i midtbyen eller ved Dimond Center, som er Alaskas største overdækkede indkøbscenter. 
 • Hvis du vil opleve lidt afslappet kultur og have en fantastisk mulighed for at lære de lokale at kende, kan du tage på First Friday Art Walk, hvor caféer, gallerier og lokale kunststeder holder sent åbent og tilbyder lækker mad og drikkevarer til de besøgende.
 • På Anchorage Museum kan man komme på en guidet rundtur for at udforske kulturarven fra Alaskas indfødte i Smithsonian Arctic Studies Center. I sommermånederne kan man hoppe ombord på den sjove Lolly the Trolley-bus og tage en tur til ulofabrikken for at lære om og se håndværkere udforme uloknive.
 • Hvad kunne være bedre end at kombinere en tur i en pontonflyvemaskine med at se bjørnene i Alaska? Katmai National Park og vandfaldet Brooks Falls syd for Anchorage er et af de allerbedste steder at se bjørnene på deres naturlige levested.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Anchorage