Book flybilletter fra København (CPH) til Boston (BOS), Massachusetts. Icelandair tilbyder fantastiske, billige billetter til flyrejser til Nordamerika for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Planlæg din rejse fra Danmark til Nordamerika, book dine flybilletter, og flyv fra det charmerende København til det energiske Boston, som er hjemsted for baseballholdet Red Sox! Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du nyde godt af pålidelige flyvninger til tiden, en reduceret flyvetid pga. vores korte nordatlantiske ruter og hvem ved – du kunne endda lære et par islandske udtryk og en ting eller to om vikingerne.

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Boston. På vejen kan du enten stoppe kort for at skifte fly eller blive et par dage og opleve de vidunderlige ting, Island har at byde på. Nyd Reykjavíks gallerier og museer, eller gå på oplevelse i Islands fantastiske natur, tag ud og se efter hvaler, stå på ski ned ad en gletsjer, eller svøm i en geotermisk opvarmet pool. Så vink farvel til Strøget, og tag et fly til Boston.

Sportsfans vil være i den syvende himmel med en rundvisning på det berømte Red Sox-baseballholds hjemsted, og hvorfor ikke se en kamp eller få en øl på The Bleacher Bar, som ligger i Bostons Fenway Park? Folk, som er vilde med dyr og vand, kan tage en tur ned af den kæmpe "vindeltrappe", som går rundt om det ca. 757.000 liters akvarium på New England Aquarium. Her kan man udforske det caribiske koralrev og det kæmpestore oceanakvarium – et akvarium, der er så stort, at resten af akvariebygningen blev bygget omkring det.

Se Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Boston (BOS) i Massachusetts, og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Nordamerika fra Europa! Hvis du flyver fra København til Boston, hvorfor så ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer og lade op med en dukkert i Blue Lagoons oplivende vand. Eller også kan du blive i op til 7 nætter, uden ekstra billetomkostninger, så du har tid til at tage ud og se efter søpapegøjer, forkæle dig selv med et lækkert hummermåltid eller se de steder, hvor de første bosættere på Island boede. Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL USA: OPLYSNINGER OM CPH- til BOS-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra Europa til Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Boston (BOS) i USA, som ønsker at udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at bade i Blue Lagoons beroligende vand eller nyde det farverige og hyggelige Reykjavik.
 • Afstanden fra København lufthavn (CPH) til Boston International Airport (BOS) er ca. 5.887 km. 
 • I Boston kaldes lufthavnen normalt for Boston International Airport. Den er også kendt som Logan International Airport, og dens fulde navn er General Edward Lawrence Logan International Airport. 
 • Boston International Airport (BOS) har 4 terminaler og 6 hubs, og er det primære transportpunkt for New England-området. 
 • Boston International Airport (BOS) er meget tæt på selve Boston, idet den ligger mindre end 7 km nordøst for Bostons centrum.
 • Hvem er Leifur Elríksson? På ruterne fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, så vi har tilføjet små stykker oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske undere. 
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Boston ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • På flyrejser fra København til Boston kan du: lære et par islandske udtryk, nyde en islandsk doughnut og drikke vores forfriskende gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Europa til Nordamerika. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise.
 • Hvis du vil have lidt luksus, kan du flyve på Saga Class. Put dig i din egen dyne, og nyd en god nats søvn med vores støjreducerende hovedtelefoner, så du kan vågne op veludhvilet og klar til næste del af din rejse.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen har over 150 timers programmer og fås på næsten hver eneste flyrejse fra Europa til Nordamerika. Dit eneste problem vil være at vælge, hvad du vil se!
 • Vil du høre den seneste musik? Vi har et omfattende udvalg af over 40 afspilningslister, som dækker en lang række musikgenrer. Så er det bare at læne sig tilbage og nyde musikken!
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Boston i USA i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at sige: Eyjafjallajökull. Er det svært? Lad os hjælpe lidt. Prøv igen: "Aj-uh-fyat-luh-JO-kuutl-uh." 
 • Fra Bostons centrum kan du komme til Boston International Airport (BOS) ved at tage undergrundsbanens blå linje fra Bostons centrum, Silver Line-bussen fra Braintree, Framingham, Peabody og Woburn – eller undgå trafikken ved at tage en vandbus fra byens centrum.
 • Find ud af, hvad der gør Harvard University til en nationalskat, i kirken Memorial Church, og tag en gåtur langs Harvard Square og Harvard Yard for at opleve stemningen på dette verdenskendte universitet.
 • Hvis du vil besøge stedet, hvor "everybody knows your name", kan du besøge den bar, som vises i introen til komedieserien "Sams Bar" fra 90'erne, og finde ud af mere om dine yndlingspersoner fra serien.
 • Følg Freedom Trail-gåruten, og besøg Paul Reveres hus for at finde ud af, hvordan folk i Boston boede i 1770'erne.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Boston