Book flybilletter fra København (CPH) til Chicago, Illinois, (ORD), USA. Icelandair tilbyder lave priser på nordamerikanske flybilletter for passagerer, der rejser på ferie fra Europa. Planlæg din rejse fra Europa til USA, køb dine flybilletter, og flyv fra København til The City of Broad Shoulders, hvor du selv kan erfare, hvorfor Chicago er blandt verdens højeste byer. Når du flyver med Icelandair – et betroet luftfartsselskab de sidste 75 år – får du glæde af rettidige flyvninger, reduceret flyvetid takket være vores nordlige ruter, og hvem ved? Måske lærer du et par islandske fraser. Ville det at kunne tale som en viking ikke imponere vennerne?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Chicago. Når du nu er på vej til Island for at skifte fly, hvorfor så ikke nyde en stopover i landet med ild og is? Kom helt tæt på vores majestætiske vandfald, oplev dybderne i de ældgamle vulkaner, eller nyd kaffekulturen i Reykjavik. Så vink farvel til København, og køb billetter til Chicago, der også kendes som The Second City.

Find ud af, hvorfor Chicagos motto er Urbs in horto, hvilket betyder "By i en have", og tag på en spændende udflugt i Chicagos største park, Lincoln Park, på Lake Michigans bredder – med tilhørende zoo, teater, legepladser og konservatorium. Alternativt kan du slappe af ved Chicagos Lakefront Trail med over 18 miles fodgænger- og cyklistvenlige stier. Stierne løber langs strande, haver, havne og museer og har en enestående udsigt over Chicagos skyline. Der er bare så meget at nyde i The Windy City.

Se nærmere på Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Chicago (ORD), og planlæg din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND! HVORFOR IKKE PRØVE EN STOPOVER I ISLAND PÅ DINE REJSER?

Flyv til USA fra Europa! Når du flyver fra København til Chicago, hvorfor så ikke tage en stopover i Island? Du kan ganske enkelt skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på under en time – eller hive et par timer ud af kalenderen og forkæle dig selv med et beroligende bad i Blue Lagoons varme vand. Du kan også forlænge dit stopover til op til syv nætter uden beregning og få glæde af Reykjaviks førsteklasses køkken med de friskeste råvarer fra Island og – afhængigt af årstiden – nyde nordlyset eller spille golf i midnatstimerne. Når du flyver med Icelandair, vælger vi den hurtigste, korteste rute, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: LUFTHAVNSINFORMATION FOR CPH til ORD: 

 • Opnå hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk af flyvninger er udformet til at skabe lette skift og tilslutninger. Flyafgange fra Europa til Nordamerika er planlagt således, at stopovers i Island typisk varer 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Chicago (ORD) i USA, som ønsker at forlænge deres stopover for at få tid til at møde nogle af vores venlige naboer, tage på søpapegøjesafari eller opleve og udforske det farverige og hyggelige Reykjavik.
 • Afstanden fra Københavns Lufthavn (CPH) til Chicago O'Hare International Airport (ORD) er omtrent 4.256 miles/6.850 km. 
 • O'Hare Airport hed oprindeligt Orchard Field Airport og blev i 1949 omdøbt O'Hare International Airport for at ære Edward O'Hare, U.S. Navys mesterpilot, der modtog The Medal of Honor i Anden Verdenskrig.
 • Denne lufthavn i Illinois kaldes ofte blot "O'Hare" og befinder sig 17 miles nordvest fra Chicagos forretningskvarter, der også kendes som "The Loop." Du kan komme frem og tilbage mellem lufthavnen og Chicagos bycentrum med "L"-toget fra undergrundsstationer i Terminal 1, 2 og 3. 
 • Vidste du, at Chicago O'Hare Airport er hjem for det største lufthavnsbistade i verden? Med den honning, der produceres af de 1 mio. bier, kan du købe "Sweet Beginnings"-produkter, herunder honningkrukker og hudplejeprodukter i The Farmer's Market i Terminal 3 Rotunda.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han at gøre med servietter? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du få lidt at vide om Island – så vi har tilføjet lidt oplysninger om vores land overalt i flyet. Selv maden ombord er opkaldt efter Islands undere. 
 • På fly fra København til Chicago kan du: lære et par islandske fraser, forkæle dig selv med en islandsk doughnut og tilmed drikke vores verdensberømte gletsjervand. 
 • Der serveres et varmt måltid for børn uden beregning på alle Icelandairs fly fra Europa til USA. Og så forvandler indpakningen sig til et underholdende, kreativt stykke legetøj.
 • Hvil ud på dit fly til Chicago. Tæpper og puder er tilgængelige på alle europæiske ruter til Nordamerika uden beregning – de leveres tilmed med en islandsk vuggevise. 
 • Rejs med stil på Icelandairs Saga Class. Begynd rensen med gratis besøg i vores Saga Lounge med forfriskninger og en buffet, før du får glæde af ekstra benplads, ekstra store sæder og ekstra fred og ro.
 • Det personlige underholdningssystem er tilgængeligt på næsten alle fly fra Europa til USA og indeholder en lang række programmer til hele familien. Fortsæt, og lad de små nyde de farerige figurers eventyr i Lazy Town.
 • Musikelskere kommer til at sætte pris på vores enorme udvalg af toner og lyde. Vores omfattende musiksamling af numre dækker over 40 album og syv unikke afspilningslister.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Chicago på din næste ferie, og få fornøjelsen af at flyve med det eneste luftfartsselskab i verden, der navngiver dets fly efter vulkaner. Prøv at udtale det her: Eyjafjallajökull. Vanskeligt? Prøv igen. "AJ-ah-fjat-luh-JØ-kuutl-uh" Det er nemmere, ikke?
 • Fra Chicagos bycentrum og The Loop kan du komme direkte til Terminal 1, 2 og 3 i Chicago O'Hare International Airport (ORD) ved at tage den blå linje på det hurtige og effektive "L"-tog. 
 • Oplev en verden fyldt med fare og magi på sommerfuglemuseet Peggy Notebaert Nature Museum. I et kæmpemæssigt drivhus blandt bassiner, blomster og træer finder du 75 arter og over 1.000 sommerfugle. Bered dig på at blive forbløffet.
 • For de mindste nysgerrige er Chicagos Museum of Science and Industry stedet, hvor man kan lære alt om rummet og design og nyde dette museums kreative og interaktive undervisningsprogrammer.
 • Chicagos Navy Pier på Lake Michigan er perfekt til en udflugt for hele familien med dens festivaler, kulturelle programmer, udstillinger og underholdning.

 

Del flyvninger fra København til Chicago