Book flybilletter fra København (CPH) til Denver (DEN), USA. Icelandair tilbyder dig fantastiske, lave priser på flyrejser til Nordamerika i forbindelse med ferie- og forretningsrejser fra Europa. Planlæg din tur fra Europa til USA, book dine flybilletter, og flyv fra København til det smarte Colorado – hjemsted for bjergkæden Rocky Mountains. Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du se frem til: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten og hvem ved – du kunne endda lære et par udtryk på islandsk, så du kan imponere folk ved at lyde som en rigtig viking. Ville det ikke være sjovt?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Denver. På vejen kan du stoppe kort i Island for at skifte fly, eller hvorfor ikke bruge lidt tid i Reykjavik og på at udforske de mange underværker, Island har at byde på? Er du vild med vand? Så kan du nyde vores geotermiske swimmingpools og naturlige varme kilder, komme tæt på vores massevis af vandfald eller sejle på en gletsjerlagune fyldt med isbjerge. Der er også et væld af historiske museer, kunstgallerier samt barer og bistroer i Reykjavik, så du både kan lære det moderne og historiske Island at kende. Så sig farvel til København, og book billetter til at flyve til det vidunderlige Denver, som også kaldes for Mile-High City, fordi byen ligger nøjagtigt en mil over havniveau.

Et besøg i Colorado er ikke fuldendt uden at udforske det sted, som National Geographic har beskrevet som "en af de bedste udflugter i verden". Rocky Mountain National Park har 60 bjerge, der er højere 365 meter, 577 km stier og 150 søer. Det er en masse vildmark at udforske! Efter al den friske luft hvad så med en frugtøl? Øl med krydderurter og krydderier? Chokoladeøl? Kaffeøl? Eller bare almindelig amerikansk

øl? I Denver brygges der mere øl end i nogen anden by i landet, så du vil have masser af steder at vælge imellem, når du vil finde et sted at have noget koldt at drikke.

Se Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Denver (DEN), og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvis du flyver fra København til Denver, hvorfor så ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer til at forkæle dig selv i Blue Lagoons blide vand. Eller også kan du blive i op til 7 nætter, uden ekstra billetomkostninger, så du har tid til at dykke mellem to kontinenter, køre på snescooter over en af vores enorme gletsjere eller møde en af vores store naboer på en udflugt for at se efter hvaler. Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL USA: OPLYSNINGER OM CPH- til DEN-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra Europa til Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Denver (DEN) i USA, som ønsker at udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at møde nogle af vores charmerende beboere – søpapegøjer, islandske heste og hvaler – eller smage kogekunst i verdensklasse på en af Islands allerbedste restauranter.
 • Afstanden fra Københavns lufthavn (CPH) til Denver Airport (DEN) er ca. 7.861 km. 
 • I Denver kaldes lufthavnen normalt for Denver International eller DIA. Dens tag har et ikonisk design, som afspejler Colorados sneklædte bjerge og statens kulturarv, idet indianernes tipier engang var et almindeligt syn på det prærie- og steppeområde, som kaldes Great Plains.
 • Terminalen i Denver Airport (DEN) kaldes Jeppesen Terminal og er opkaldt efter Elrey Jeppesen, som var banebryder inden for luftfartssikkerhed. Kunstentusiaster kan finde noget at fornøje sig over i hele lufthavnen. Da lufthavnen har vundet en afstemning, afholdt af avisen USA Today i 2013, som værende den bedste lufthavn for kunst i USA, kan du glæde dig til at nyde både udstillinger, nye bestillingsopgaver og permanente samlinger.
 • Denver Airport (DEN) er blot 30 minutter fra Denvers centrum med offentlig transport.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han at gøre med servietter? På ruterne fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt mere om Island, så vi har tilføjet oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske undere. 
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Denver ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • På rejser fra København med fly til Denver kan du: Lære et par islandske udtryk, forkæle dig selv med en islandsk doughnut og endda prøve vores verdensberømte, lækre gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Europa til USA. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise. 
 • Rejs med stil på Icelandairs Saga Class, og start din rejse med et inkluderet besøg i vores komfortable og elegante Saga-lounge, hvor du kan få lækre snacks og et koldt glas med noget særligt, inden du kan nyde den ekstra benplads, plads og uforstyrrethed om bord.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen fås på stort set alle flyrejser fra Europa til USA, og det har et komplet udvalg af programmer til dig og resten af familien. Med over 150 timers programmer er der altid noget for enhver smag, så du både kan blive godt underholdt og informeret.
 • Er du vild med musik? Vi har et omfattende udvalg af numre. Med 40 albummer og 7 afspilningslister er det bare at læne sig tilbage, slappe af og nyde musikken.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Denver i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at udtale dette: Eyjafjallajökull. Svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er nemmere, ikke? Og nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Fra Denvers centrum kan du nå Denver International Airport (DEN) ved at tage SkyRide, som er Denvers regionale transportdistrikts lufthavnsbus, der stopper for at samle passagerer op ved mange stoppesteder og park and ride-anlæg 365 dage om året. 
 • Denver Art Museum, der er hjemsted for et væld af kulturelle artefakter, er designet til at gengive formen af Rocky Mountains-bjergene, hvilket betyder, at der både er noget at se på indenfor og udenfor. 
 • Vil du have noget frisk luft? Washington Park har ca. 66 hektarer med haver, stier, to søer, hvor du kan leje en båd, ti tennisbaner og et motionscenter med egen swimmingpool. 
 • Har du en lille én, som kan lide at lege? Så tag på børnemuseet Children’s Museum of Denver, hvor de små kan lege butik på markedet og lade som om, de er ude at handle ind, er butiksindehaver eller kassedame.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Denver