Book flybilletter fra København (CPH) til Edmonton (YEG), USA. Icelandair tilbyder dig fantastiske, lave priser på flyrejser til Nordamerika i forbindelse med ferie- og forretningsrejser fra Europa. Organiser din tur fra Europa til USA, book dine flybilletter, og flyv fra det kosmopolitiske København til det spændende Edmonton – Canadas festivalhovedstad. Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du se frem til: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten og hvem ved – du kunne måske lære et par nyttige udtryk på islandsk, så du kan imponere dine venner ved at lyde som en rigtig viking. Ville det ikke være sjovt?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Edmonton. På vejen kan du stoppe kort i Island for at skifte fly, eller hvorfor ikke bruge lidt tid i Reykjavik og nyde lidt nordisk gæstfrihed?  Er du vild med kultur? Så har vi nogle vidunderlige museer og kunstgallerier til dig. Hvis du bedre kan lide at slentre gennem gaderne og opleve kaffekulturen, venter Reykjaviks farverige gader med deres smarte koncept- og designerbutikker bare på at blive opdaget. Så sig farvel til København, og book billetter til et fly til Edmonton.

På Energy Discovery Centre gøres det sjovt at lære. Man kan røre ved havfossiler, som er årtusinder gamle, nyde en virtuel tur inden i verdens største borekrone og kravle rundt på de kæmpestore køretøjer, som bruges i oliebranchen. Og hvem siger, du ikke kan have en chokoladefontæne og nyde noget kulturelt på samme tid? På Mayfield Diner Theatre kan du nyde et måltid med stil og blive underholdt af en musical, komedie eller et drama.

Se Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Edmonton (YEG), og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvis du flyver fra København til Edmonton, hvorfor så ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer til at forkæle dig selv i Blue Lagoons oplivende vand. Eller også kan du blive i op til 7 nætter, uden at det koster ekstra, så du har tid til at udforske det sted, hvor verdens ældste parlament lå, opleve hvordan der er bag et vandfald eller give din indre James Bond frit løb ved at stå på ski ned ad en gletsjer. Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL USA: OPLYSNINGER OM CPH- til YEG-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra Europa til Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Edmonton (YEG) i USA, som ønsker at udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at møde nogle af vores charmerende lokale beboere – søpapegøjerne, de islandske heste og hvalerne. Gør dit kamera klar.
 • Afstanden fra Københavns lufthavn (CPH) til Edmonton Airport (YEG) er ca. 6.941 km. 
 • Edmonton International Airport (YEG) ligger 22 km sydvest for Edmontons centrum, og den har en terminalbygning med faciliteter på den nordlige og sydlige side.
 • Rejser du med små børn? Der er fire legeområder for børn i lufthavnen – i ventesalen til afgange til USA, i ventesalen til indenlandske/internationale afgange, i ventesalen til afgange i den nordlige terminal og i ankomsthallen over for informationsskranken.
 • I hele lufthavnen kan du se efter de venlige frivillige lufthavnsambassadører i blå uniformer, som vil være glade for at kunne hjælpe dig.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han at gøre med servietter? På ruterne fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt mere om Island, så vi har placeret oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske underværker. 
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Edmonton ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • På flyrejser fra København til Edmonton kan du: Lære et par islandske udtryk, forkæle dig selv med en islandsk doughnut og endda prøve vores lækre gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Europa til USA. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise.
 • Rejs i komfort på Icelandairs Saga Class, og start din rejse med et inkluderet besøg i vores charmerende og afslappede Saga-lounge, hvor du kan få lækre snacks og et koldt glas champagne, inden du kan nyde gourmetmaden om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen fås på stort set alle flyrejser fra Europa til USA, og det har et kæmpe udvalg af programmer til dig og resten af familien. Med over 150 timers programmer at vælge mellem, kan du være sikker på, at der er noget for enhver smag.
 • Er du vild med musik? Så venter der dig en overraskelse. Vi har sammensat et stort udvalg af numre. Med 40 albummer og 7 unikke afspilningslister er det bare at fordybe sig i musikken og glemme alle bekymringer.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Edmonton i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at udtale dette: Eyjafjallajökull. Svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er nemmere, ikke? Og nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • At rejse mellem Edmontons centrum og Edmonton International Airport er nemt. Du kunne tage SkyShuttle Service eller Edmonton Transit System (ETS), som er en ekspresservice.
 • På luftfartsmuseet Alberta Aviation Museum kan du komme helt op i skyerne. Forlad landjorden i form af flysimulatorer og interaktive oplevelser. Du kan endda udforske Starfighter-flyet, som er et superhurtigt jetfly, der kunne nå hastigheder på 800 meter pr. sekund.
 • Hvis du er til forlystelsesparker, er Galaxyland den anden største indendørs forlystelsespark i verden. Her kan du få pulsen op og køre på verdens højeste og længste indendørs rutsjebane, kaldet Mindbender.
 • Rejs rundt i universet på Space Place, og lær mere om den menneskelige krop, eller kommuniker med og styr en robot på Telus World of Science.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Edmonton