Book flybilletter fra København (CPH) til Halifax (YHZ), Canada. Icelandair tilbyder fantastiske, billige billetter til flyrejser til Nordamerika for rejsende fra Europa, som skal på ferie eller forretningsbesøg. Planlæg din rejse fra Danmark til Nordamerika, book flybilletterne, og flyv fra det kulturelle København til Halifax! Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du se frem til: vores rettidige flyvninger, en reduceret flyvetid pga. vores ruter over Nordatlanten og hvem ved – måske kan du endda lære et par islandske udtryk, så du kan lyde som en rigtig viking. Ville det ikke imponere dine venner?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Canada. I Island kan du enten stoppe for blot at skifte fly, eller også kan du blive en dag eller to og opleve landet af ild og is. Smag på vores lækre kogekunst, og prøv noget af det sundeste lammekød i verden, eller nyd vores friske, saftige blåbær. Så vink farvel til den lille havfrue, og book billetter til et fly til Halifax i Canada.

Hvis du leder efter et sted at slappe af og lade op, har Halifax, der kaldes for "Little big city in Canada", masser af natur, du kan gå på opdagelse i. Du kan cykle langs kyststier, tage på udforskning i en kajak, og hvis du er på udkig efter noget mere ualmindeligt, hvad så med en tur i hestevogn?  Hvis du er vild med kunsthåndværk, kan du tage på krystalfabrikken Nova Scotia Crystal Factory og lære om teknikkerne bag deres håndlavede vinglas, skåle og vaser. Måske vil du have lidt action? Hvis du kunne tænke dig at lege soldat for en dag, blive ledt gennem træningsøvelserne og lære at spille tromme, kan du besøge Halifax Citadel National Historic Site of Canada. Se Icelandairs billige billetter fra København (CPH) til Halifax (YHZ), og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Canada fra Europa! Skal du flyve fra København til Halifax? Hvorfor ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer til at stresse af i Blue Lagoons rolige vand. Eller også kan du blive i op til 7 nætter, uden ekstra billetomkostninger, så du har tid til at opleve musikmiljøets hippe islandske bands, gå på opdagelse i de mange koncept- og designerbutikker eller komme ud i naturen på hesteryg og ride på en sort vulkansk strand. Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL CANADA: OPLYSNINGER OM CPH- TIL YHZ-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra København til destinationer i Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Halifax (YHZ) i Canada, som ønsker at udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at slappe af og lade op i den fantastisk flotte Blue Lagoon eller udforske de særprægede og farverige gader i verdens nordligste hovedstad, Reykjavik.
 • Afstanden fra Københavns lufthavn (CPH) til Halifax International Airport (YHZ) er ca. 5.257 km. 
 • Lufthavnens fulde navn er: Halifax Robert L. Stanfield International Airport. Men den kaldes ofte for Halifax International Airport. Lufthavnen er opkaldt efter den 17. premierminister af Nova Scotia, Robert Stanfield. Halifax International Airport er et af de få steder langs østkysten, hvor NASA’s rumfærge kan lande, hvis der er komplikationer med starten.
 • YHZ ligger ca. 35 kilometer fra Halifax' centrum. 
 • Halifax International Airport (YHZ) har 1 terminal, med tre planer og 31 gates. Den har over 120 frivillige hjælpere, som er klædt i skotskternet tøj, og som er oplært i retningslinjerne for lufthavnens kultur, kaldet "The Stanfield Way" – og som alle sammen venter på at byde dig velkommen med deres venlige service.
 • I Halifax International Airport er de stolte over at være en af verdens førende lufthavne, når det gælder kundeservice, og de har vundet førstepladsen for det globale Airport Service Quality-program i flere år.
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Halifax ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • Hvad er stuðlaberg? På ruterne fra Europa til Canada vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, så vi har tilføjet små stykker oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske undere. 
 • På flyrejser fra København til Canada kan du: lære et par islandske udtryk, se nogle af de bedste islandske film og endda prøve vores rene, forfriskende gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Storbritannien til Canada. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise.
 • Hvis du vil have noget særligt, kan du prøve Saga Class. Din rejse starter med et inkluderet besøg i vores Saga-lounge, hvor du kan nyde et udvalg af snacks og en forfriskende drik eller to. Om bord på flyet er sæderne superrummelige og bekvemmelige, og du får endda ekstra benplads.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen fås på stort set alle flyrejser fra København til Halifax, og det har et komplet udvalg af programmer til såvel dig som dine børn. Så lad bare dine børn blive inspireret af de farverige eventyr i Lazy Town.
 • Har du lyst til lidt musik? Så kan vi introducere vores udvalg af afspilningslister, hvor du kan finde noget, som passer til enhver stemning. Derefter er det bare at læne sig tilbage og blive opslugt af musikken!
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Halifax i Canada i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at udtale dette: Snæfell. Er du forvirret? Prøv det her: Snej-fætel. Ved du, hvad det betyder? Snemark. Nu kan du fortælle dine venner, at du taler islandsk. 
 • Du kan nemt nå Halifax International Airport (YHZ) fra bymidten med bil, bus eller taxi (30-45 minutter).
 • Er du en vandhund? Så vil du elske søfartsmuseet. Her kan du lære om historien og romantikken bag sejlbåde, udforske skatte fra skibbrud og få alt at vide om et af verdens mest berømte passagerskibe på Titanic-udstillingen.
 • Hvis du vil bruge lidt tid ude i naturen, hvorfor så ikke bruge en dag på øen McNabs Island, hvor du kan vandre lige så meget du lyster samt udforske de gamle fæstninger og fyrtårnet.
 • Her har du en god grund til at sige "Skål!" Alexander Keith's Nova Scotia Brewery er et museum, hvor historien bag et af de ældste bryggerier i Canada gøres levende i form af fortællinger, sang og en gratis prøve på selve bryggen.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Halifax