Book flybilletter fra København (CPH) til Minneapolis-St. Paul (MSP), USA. Icelandair tilbyder dig fantastiske, lave priser på flyrejser til Nordamerika i forbindelse med ferie- og forretningsrejser fra Europa. Organiser din tur fra Europa til USA, book dine flybilletter, og flyv fra det kosmopolitiske København til det magiske Minneapolis-St. Paul – hjemsted for indkøbscenteret Mall of America! Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du se frem til: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten og hvem ved – du kunne endda lære et par nyttige udtryk på islandsk, så du kan imponere dine venner ved at lyde som en rigtig viking. Ville det ikke være sjovt?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Minneapolis-St. Paul. På vejen kan du stoppe kort i Island for at skifte fly, eller hvorfor ikke bruge lidt tid i Reykjavik og nyde lidt nordisk gæstfrihed?  Er du vild med kultur? Så har vi massevis af fantastiske museer og kunstgallerier til dig. Hvis du bedre kan lide at slentre gennem gaderne og stoppe for at få en kop kaffe, venter Reykjaviks farverige gader med deres smarte koncept- og designerbutikker bare på at blive udforsket. Så sig farvel til København, og book billetter til et fly til Minneapolis-St. Paul.

Du har måske hørt, at der er et par butikker i Minneapolis St. Paul? For at være mere nøjagtig er der over 500 af dem – i landets største indkøbscenter Mall of America. Så sørg for, du har nogle sko på, som er gode at gå i. Hvis du ikke er til shopping, kan det være, du hellere vil ud på vandet. Tag til en live koncert ved søen Lake Harriet, lej en

båd på søen Lake Calhoun, eller tag på en picnic ved søen Cedar Lake. Området med søerne, som kaldes for The Chain of Lakes, er det perfekte sted at slappe af.

Se Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Minneapolis-St. Paul (MSP), og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvis du flyver fra København til Minneapolis-St. Paul, hvorfor så ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer til at forkæle dig selv i Blue Lagoons magiske vand. Eller også kan du blive i op til 7 overnatninger uden ekstra beregning og prøve at dykke mellem to kontinenter, tage på vandretur på en gletsjer eller komme tæt på søpapegøjerne. Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL USA: OPLYSNINGER OM CPH- til MSP-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra Europa til Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Minneapolis-St. Paul (MSP) i USA, som ønsker at udforske Island, harmulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at møde nogle af vores charmerende lokale beboere – søpapegøjerne, de islandske heste og hvalerne. Gør dit kamera klar.
 • Afstanden fra Københavns lufthavn (CPH) til Minneapolis-St. Paul Airport (MSP) er ca. 6.865 km. 
 • Se efter Humphrey og Lindbergh – navnene på de to terminaler i Minneapolis-St. Paul Airport. De to terminaler, som er opkaldt efter piloten Charles Lindbergh og den tidligere vicepræsident for USA Hubert Humphrey, nås via forskellige vejsystemer.
 • Transporten mellem terminalerne er nem med den gratis hurtigsporvej Light Rail Service (LRT), som kører døgnet og ugen rundt.
 • Kunstentusiaster vil kunne nyde lufthavnens udstillinger og forestillinger, der er del af et kunst- og kulturprogram, som reflekterer Midtvestens mangfoldige kunstmiljø.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han at gøre med servietter? På ruterne fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt mere om Island, så vi har tilføjet små stykker oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske underværker. 
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Minneapolis-St. Paul ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • På flyrejser fra København til Minneapolis-St. Paul kan du: Lære et par islandske udtryk, forkæle dig selv med en islandsk doughnut og endda prøve vores lækre gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Europa til USA. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise. 
 • Rejs i komfort på Icelandairs Saga Class, og start din rejse med et inkluderet besøg i vores charmerende og afslappede Saga-lounge, hvor du kan få lækre snacks og et koldt glas champagne, inden du kan nyde gourmetmaden om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen fås på stort set alle flyrejser fra Europa til USA, og det har et komplet udvalg af programmer til dig og resten af familien. Med over 150 timers programmer at vælge mellem, kan du være sikker på, at der er noget for enhver smag.
 • Er du vild med musik? Så venter der dig en overraskelse. Vi har sammensat et stort udvalg af numre. Med 40 albummer og 7 unikke afspilningslister er det bare at læne sig tilbage, slappe af og nyde musikken.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Minneapolis-St. Paul i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at udtale dette: Eyjafjallajökull. Svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er nemmere, ikke? Og nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Minneapolis St. Pauls centrum er blot 16 km fra lufthavnen, og transporten mellem de to destinationer kunne ikke være lettere. Hurtigsporvejen afgår jævnligt, er hurtig og stopper på 17 destinationer på vej til lufthavnen. Fra selve lufthavnen er der 12 minutter til indkøbscenteret Mall of America og 25 minutter til Minneapolis' centrum.
 • I Mall of America kan du finde mere end blot massevis af butikker. Hvis du vil have noget at grine af, kan du besøge House of Comedy, har du lyst til noget spændende, er der A.C.E.S. Flight Simulation Center, og hvis du vil have adrenalinen helt op at køre, kan du besøge forlystelsesparken Nickelodeon Universe.
 • Har du lyst til lidt inspiration og at se nogle smukke ting, kan du besøge kunstmuseet Minneapolis Institute of Arts, som huser 80.000 pragtfulde kunstgenstande fra de sidste 5000 år. 
 • Går du op i historie? Så kan du besøge fæstningen Fort Snelling, som ligger ved floderne Mississippi og Minnesota. Denne fæstning fra det 19. århundrede er et museum, hvor udklædte guider bringer fortiden til live.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Minneapolis-St. Paul