Book dine flybilletter fra København (CPH), Danmark, til New York (JFK), USA. Icelandair tilbyder fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa.  Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra København til Big Apple! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du nyde:  vores rettidige  flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du også et par sætninger på islandsk, så du kan tale som en viking.

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra Købenahavn til New York. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at tilbringe nogle dage ildens og isens land? Prøv spisestederne i Reykjavik og smag det lækre islandske lammekød eller hummer, der får tænderne til at løbe i vand. Det alle dem, der kan lide at vandre, byder Island på fantastiske vulkaner og gletschere, der kan udforskes, eller man kan nøjes med at beundre dem og tage en masse gode billeder. Så vink farvel til Den Lille Havfrue og køb billetter til at flyve til Big Apple.

Har du lyst til virkelig at gå på indkøb og finde skjulte skatte? Gå på opdagelse i det, som New York Times kalder "En af de store bymæssige oplevelser i New York" – Brooklyn Flea – weekendloppemarkeder, hvor der slges antikviteter, smykker, møbler, kunst og gammeldags tøj. Kan du lide kunst, der på forkant? Besøg P.S. 1, en kunstgalleri, der udstiller alt det sidste nye, og hvad det tales om i kunstkredsene, med provokerende udstillinger, der huskes. Eller måske vil du hellere opleve den elegante art déco-verden i Empire State Building? Tag med elevatoren op til 102. etage til observationstårnet, hvor hele panoramaet over denne magiske by kan ses. Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra København (CPH) til New York (JPK) og planlæg din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra København til New York? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og slappe af i Blue Lagoons varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og få tid til at nyde kaffekulturen i Europas nordligste hovedstad, gå på museer og se nærmere på islandsk mode og design. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: CPH til JFK LUFTHAVNSINFO: 

 • hurtige, nemme forbindelser med Icelandair.  Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter.
 • Rejsende fra København (CPH), Danmark, til New York (JFK), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover, så de kan tage ud og se hvaler eller udforske det maleriske og hyggelige Reykjavik.
 • Afstanden fra Københavns Lufthavn (CPH) til John F Kennedy International Airport (JFK) er ca. 6.184 km.
 • I New York kaldes lufthavnen som regel JFK. Det officielle navn er John F Kennedy International Airport. Førhen hed den New York International Airport- Anderson Field, men i 1963 blev den omdøbt til John F Kennedy International Airport til minde om den afdøde amerikanske præsident.
 • John F Kennedy International Airport (JFK) har 6 terminaler og AirTrain, en gratis letbaneservice, der forbinder terminalerne.
 • John F Kennedy International Airport (JFK) ligger 24 km fra Manhattans centrum i det sydøstlige Queens.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden om bord har fået navn efter Islands undere.
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til New York ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. *På fly fra København til New York kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og smage vores lækre gletschervand.
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Rejs standsmæssigt på Icelandairs Saga Class, hvor rejsen starter med et gratis besøg i vores elegante lounge, hvor der serveres snacks og en kølig drink, før du nyder ekstra benplads, ekstra plads og ekstra uforstyrrethed om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til  USA, og det byder på et komplet udvalg af programmer til dig og hele familien. Du kan roligt lade ungerne more sig med at følge narrestregerne i Angelina Ballerina og Lazy Town.
 • Til musikelskerne har vi noget rigtig godt. Vi har samlet et bredt udvalg af musikstykker med 40 album og 7 unikke spillelister, der er klar til at tilfredsstille enhver musiksmag.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til New York på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl."  Det er da vist nemmere, ikke?
 • Fra centrum i New York City kan man komme til John F Kennedy International Airport (JFK) ved at tage med Long Island Railroad (LIRR) fra Penn Station eller med undergrundsbanen og dernæst AirTrain.
 • Filmentusiast? Besøg Film Forum for at se tankevækkende dokumentarer og film fra verdens internationale filmfestivaller, som stimulerer, informerer og underholder dig.
 • Nyd den gammeldags carme ved Grand Central Terminal. Prøv at hviske i Whispering Gallery, spis friske frisk og skaldyr i Oyster Bar, og find de hemmelige passager, hvorfra der er en fantstisk udsigt.
 • Der er også noget at opdage for naturbegejstrede mennesker i New York State. Hvad med at vandre omkring i Hudson Highlands eller gå op ad Bear Mountain? Området ligger kun ca. 72 km nord for New York City.

 

Del fly fra København til New York