Book flybilletter fra København (CPH), Denmark til New York (EWR) i USA. Icelandair tilbyder lave priser på nordamerikanske flybilletter for passagerer, der rejser på ferie fra Europa. Planlæg din rejse fra Europa til USA, køb dine flybilletter, og flyv fra København til The Big Apple! Som skyskrabernes hovedstad vil New Yorks motto nok ikke overraske – "excelsior" (stadig højere). Når du flyver med Icelandair – et betroet luftfartsselskab de sidste 75 år – får du glæde af rettidige flyvninger, reduceret flyvetid takket være vores nordlige ruter, og hvem ved? Måske lærer du at tale som en viking. Mon ikke det vil imponere folk?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til New York. Når du nu er på vej til Island for at skifte fly, hvorfor så ikke nyde en stopover i landet med ild og is? Tag bad i en varm kilde midt i naturen, få pulsen op, når du står på ski nedad en gletsjer, eller læn dig ganske enkelt tilbage, og nyd et par prisvindende islandske øl. Så vink farvel til København, og køb flybilletter til The Big Apple.

I New York kan du slappe af i den 843 hektar store grønne oase ved navn Central Park. Spadser til byens vartegn, den meget fotograferede Bow Bridge, Alice in Wonderland-skulpturen og Imagine-mosaikken – til minde om John Lennon. Hvis du vil besøge en park med en fantastisk udsigt over New York Harbor, kan du overveje Battery Park på Manhattans spids. Herfra kan du også tage bådtur til Ellis Island og Frihedsgudinden. Se nærmere på Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til New York (EWR), og planlæg din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND! HVORFOR IKKE PRØVE EN STOPOVER I ISLAND PÅ DINE REJSER?

Flyv til USA fra Europa! Når du flyver fra København til New York, hvorfor så ikke tage stopover i Island? Du kan ganske enkelt skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på under en time – eller hive et par timer ud af kalenderen og forkæle dig selv med et beroligende bad i Blue Lagoons varme vand. Du kan også forlænge din stopover til op til syv nætter uden ekstra billetomkostninger og få glæde af Reykjaviks kaffekultur og – afhængigt af årstiden – nyde nordlyset eller spille golf i midnatstimerne. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste nordlige rute, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: LUFTHAVNSINFORMATION FOR CPH til EWR: 

 • Opnå hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk af flyvninger er udformet til at skabe lette skift og tilslutninger. Flyvninger fra Europa til Nordamerika er planlagt således, at stopovers i Island typisk varer 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til New York (EWR) i USA, som ønsker at forlænge deres stopover for at få tid til at møde nogle af vores venlige naboer, tage på søpapegøjesafari eller opleve og udforske det farverige og hyggelige Reykjavik.
 • Afstanden fra Københavns Lufthavn (CPH) til Newark Liberty International Airport (EWR) er omtrent 3.854 miles/6.203 km. 
 • I New York i Newark Liberty International Airport EWR kaldes lufthavnen sædvanligvis Newark International Airport. Tidligere hed den Newark Metropolitan Airport. 
 • Newark International Airport (EWR) har tre passagerterminaler, A, B og C, og den har et gratis AirTrain, en minijernbane, der forbinder terminalerne med parkeringspladser, garageanlæg og biludlejningsselskaber.
 • Newark International Airport (EWR) ligger omtrent 15 miles sydvest fra Midtown Manhattan i New York.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han at gøre med servietter? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du får lidt at vide om Island – så vi har tilføjet lidt oplysninger om vores land overalt i flyet. Selv maden ombord er opkaldt efter Islands undere. 
 • På flyvninger fra København til New York kan du: lære et par islandske fraser, forkæle dig selv med en islandsk doughnut og tilmed drikke vores verdensberømte gletsjervand. 
 • Der serveres et varmt måltid for børn uden beregning på alle Icelandairs flyvninger fra Europa til USA. Og så forvandler indpakningen sig til et underholdende, kreativt stykke legetøj.
 • Hvil ud på din flyvning til New York. Tæpper og puder er tilgængelige på alle europæiske ruter til Nordamerika uden beregning – de leveres tilmed med en islandsk vuggevise. 
 • Rejs med stil på Icelandairs Saga Class. Nyd et gratis besøg i vores Saga Lounge med forfriskninger og en buffet, før du får glæde af ekstra benplads, ekstra store sæder og ekstra fred og ro.
 • Det personlige underholdningssystem er tilgængeligt på næsten alle flyvninger fra Europa til USA og indeholder en lang række programmer til hele familien. Fortsæt, og lad de mindste hilse på Angelina Ballerina og Lazy Town.
 • Musikelskere kommer til at sætte pris på vores store katalog. Vores omfattende udvalg af numre dækker mere end 40 album og syv unikke afspilningsliste, du kan stille ind på. 
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til New York på din næste ferie, og få fornøjelsen af at flyve med det eneste luftfartsselskab i verden, der navngiver dets fly efter vulkaner. Prøv at udtale det her: Eyjafjallajökull. Vanskeligt? Prøv igen. "AJ-ah-fjat-luh-JØ-kuutl-uh" Det er nemmere, ikke?
 • Fra New York City kan du komme til Newark International Airport (EWR) ved at tage Amtrak eller NJ Transit, der begge kører jævnligt.
 • Klar til at lade dine smagsløg forkæle? Chelsea Market er en fornøjelse for alle madglade med sit delikate udvalg. 
 • Tenement Museum bringer fortiden til live med dets fantasifulde ture, der ledsages af turistguider, som er klædt ud som historiske indvandrere og deler deres historier om de tidlige dage i New York.
 • Indkøbslysten? Brooklyn Flea er et weekendmarked, som er den reneste indkøbsterapi med sine skatte af kunst, antikviteter, smykker og vintagetøj.

 

Del fly fra København til New York