Book flybilletter fra København (CPH), Danmark, til Portland (PDX) i USA. Icelandair tilbyder lave priser på flybilletter til Portland, Oregon.  Planlæg din rejse til USA, book dine fly, køb dine flybilletter og flyv til det uhøjtidelige Portland! Når du flyver med Icelandair, med over 75 års erfaring, kan du nyde følgende: vores rettidige flyvninger, vores omfattende og sjove underholdningssystem, og hvem ved, måske lærer du også at tale som en viking.

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København, Danmark, til USA. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller bliv der lidt længere og prøv Islands vidundere og glæder. Interesserer du dig for god mad og drikke, venter der dig noget rigtig godt - fra vores fine lammekøb med masser af omega 3, friskfangede fisk og vores proteinrige skyr, som er én af de sundeste og mest cremede desserter, der findes. De eventyrlystne kommer ikke forgæves til Island, der byder på masser af muligheder. Prøv whitewaterrafting på en gletscherflod, bestig en vulkan og kør på snescooter over en gletscher. Så sig farvel til Strøget og køb billetter til at flyve til Portland i det dejlige grønne Oregon.

Udforsk staten Oregon og besøg Canon Beach,  en kunstnerlandsby ved Oregons kyst, og tag på vandretur langs Ecola State Parks barske klippefyldte fremspring og områder med udsigt over Indian Beach. Er du til spænding, så besøg OMSI, som står for Oregon Museum of Science and Industry. Her kan man prøve, hvordan et jordskælv føles, komme ind i en undervandsbåd og rejse tværs gennem universet i et planetarium. Til nysgerrige børn er det 0,5 hektar store Outdoor Adventure ved Children‘s Museum det rene paradis. Prøv deres labyrint Zany Maze, og der er ting bygget med vand og sand. Ideelt til de små, der gerne vil lære ved at lege.

Tjek Icelandairs billige billetter fra København (CPH) Europa, til Portland, (PDX) Oregon, og begynd at planlægge din ferie nu! 

FLYV TIL USA: BLL TIL PDX LUFTHAVNSINFO:

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH), Danmark, til Portland (PDX), Oregon, som gerne vil udforske Island, kan forlænge deres stopover uden ekstra billetomkostninger. Hvorfor ikke slappe af i et par dage i Europas nordligste hovedstad?
 • Afstanden fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) til Portland International Airport (PDX) er ca. 8.002 km.
 • Lufthavnen i Portland ligger ca. 15 km nordøst for centrum i Portland. 
 • Portland Airport har gratis Wi-Fi, så du har altid online forbindelse.
 • Vidste du, at en cykel- og gangsti forbinder Portland International Airport til regionaltogene?
 • For at komme til centrum i Portland skal der blot køres 20-30 minutter med taxi eller 40 minutter med letbane. 
 • Hvad er stuðlaberg? På ruter fra Europa vil vi gerne have, at du også synes, du får lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Portland ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • Icelandair vil starte med sommerfly fra København, Danmark, til Portland, Oregon fra maj måned til og med oktober 2015. 
 • På fly fra København til USA kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og prøve vores forfriskende gletschervand.
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Vi vil gerne have, at du slapper af på dine ferier i USA. Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise, der er skrevet på dem.
 • Hvorfor ikke forkæle dig selv på Saga Class med lidt luksus? Nyd at have lidt over 100 cm benplads, prøv vores støjreducerende høretelefoner, og vores fristende lækre servering af god mad og drikke.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra København til Portland, og det byder på et komplet udvalg af programmer til dig og hele familien. Med over 150 timers underholdning er der noget for enhver smag.
 • Vores underholdningssystem indeholder meget forskellige musik, der passer enhver smag, og der er også computerspil til børnene samt et udvalg af film og programmer til at underholde og inspirere.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København, Danmark, til Portland, Oregon, på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Snæfell. Brug for lidt hjælp? Prøv sådan her: Snæ-fetl. Flot!
 • Man kommer direkte fra centrum i Portland til Portland International Airport (PDX) via MAX letbanetog.
 • I Portland finder man mange forskellige mikrobryggerier, og der er masser af steder at vælge imellem, når man vil gøre ophold for at få noget koldt at drikke. Skål!
 • Velkommen til alle tiders sted til vintersport. Kun 90 minutters kørsel fra Portland kommer man til Mount Hood, der har 11 skilifte og 85 skiløjper til skiløbere på alle niveauer. 
 • Ved du ikke, hvad du vil spise? Intet problem! Få lidt af det hele og prøv noget lækkert fra den mange serveringsvogne, der meget praktisk er placeret i grupper kaldet “pods“ rundt om i Portland.

 

Del fly fra København til Portland