Book flyvninger fra København (CPH), Denmark til Reykjavik (KEF) i Island. Icelandair tilbyder nu lave priser på flybilletter til Island for passagerer, der rejser fra Europa på fritids- og forretningsrejser.  Planlæg din rejse fra Europa til Island, reserver dine flybilletter, og flyv fra København til Reykjavik. Når du flyver med Icelandair – et betroet luftfartsselskab de sidste 75 år – kan du se frem til vores rettidige flyvninger samt valg af sæde uden beregning. Og hvem ved – måske kan du lære et par islandske fraser og imponere vennerne. Ville det ikke være noget?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL ISLAND

Brug Icelandair til fly fra København til Reykjavik.

Velkommen til Island, landet med ild og is – et paradis for krop, sjæl og sind. Det sofistikerede møder enestående natur i Reykjavik, verdens nordligste hovedstad, hvor du nemt kan udforske vores maleriske by til fods eller leje en bil og drage ind i det forbløffende land, vi kalder vores hjem. Så vink farvel til København, og køb flybilletter til Reykjavik.

Kom og nyd den islandske kultur. Udforsk vores spændende konceptbutikker, vores butikker og designere, og forkæl dine smagsløg med vores luksuskøkken i hyggelige Reykjavik. Rid på en islandsk hest langs vores sorte stande, bestig en vulkan, eller prøv kræfter med en snescooter på en gletsjer.   

Se nærmere på Icelandairs prisbillige billetter fra København (CPH) til Reykjavik (KEF), og planlæg din ferie nu! 

FLYV TIL ISLAND: LUFTHAVNSINFORMATION FOR CPH til KEF: 

 • Afstanden fra Københavns Lufthavn (CPH) til Reykjaviks internationale lufthavn (KEF) er omtrent 1.332 miles/2.143 km. 
 • Keflaviks internationale lufthavn (KEF) befinder sig ca. 50 kilometer eller 31 miles sydvest fra Reykjaviks bycentrum. 
 • Lufthavnens fuldstændige navn er: Keflavik International Airport. Men eftersom mange menneske ikke er klar over, at Keflavik er en lille by meget tæt på Reykjavik, kaldes den ofte Reykjavik Keflavik International Airport. Nogle kalder den blot Keflavik.
 • Keflaviks internationale lufthavn (KEF) har én terminal, der formelt bærer navnet The Leifur Eriksson Air Terminal. Leifur Eriksson var en nordisk opdagelsesrejsende, der regnes for at være den første europæer til at betræde Nordamerika – fem århundreder før Columbus. Terminalen åbnede i 1987, blev udvidet i 2001 og 2007 og afventer nu tilføjelse af yderligere seks gates.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han at gøre med servietter? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du få lidt at vide om Island – så vi har tilføjet lidt oplysninger om vores land overalt i flyet. Selv maden ombord er opkaldt efter Islands undere. 
 • På flyvninger fra København til Reykjavik kan du: lære et par islandske fraser, forkæle dig selv med en islandsk doughnut og tilmed drikke vores verdensberømte gletsjervand. 
 • Hvil ud på dine rejser til Reykjavik. Tæpper og puder er tilgængelige på alle flyvninger uden beregning – de leveres tilmed med en islandsk vuggevise.
 • Hvorfor ikke rejse med ægte stil og luksus og nyde god mad og vin? Icelandairs Saga Class-oplevelse begynder med et besøg i vores luksuriøse Saga Lounge, hvor vi byder på smagfulde snacks og delikate drinks før en fin gourmetoplevelse om bord.
 • Det personlige flyunderholdningssystem er tilgængeligt på næste alle fly fra Europa og omfatter et komplet udvalg af film, serier og musik for dig og dine børn. Med over 150 timers programmer er der i sandhed noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Vi har masser af numre, du kan vælge imellem. Med 40 album og syv unikke afspilningslister, kan du læne dig tilbage, tilslutte dine øretelefoner og lade musikken omgive dig.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Reykjavik på din næste ferie, og få fornøjelsen af at flyve med det eneste luftfartsselskab i verden, der navngiver dets fly efter vulkaner. Prøv at udtale det her: Eyjafjallajökull. Vanskeligt? Prøv igen. "AJ-ah-fjat-luh-JØ-kuutl-uh" Det er nemmere, ikke? Og nu kan du tale islandsk.
 • Der er en anden mindre lufthavn i Reykjavik i nærheden af byens centrum. Men medmindre du befinder sig på et privatfly eller flyver til andre dele af Island, Grønland eller Færøerne, kommer du til at lande i Keflaviks internationale lufthavn. 
 • Island om vinteren er et eventyr af mørke og sne, og du får chancen for at se det forbløffende nordlys danse på himlen. 
 • Mens vi ikke kan garantere, at du kommer til at se aurora borealis, kan vi love dig, at vores pulserende natteliv trives hele året rundt, og at discolyset på natklubberne fortsætter med at brænde…
 • Der kommer nemlig en anden slags magi om sommeren, hvor man kan opleve dagslys igennem hele døgnet. Hvad med et spil golf ved midnatstid?

 

Del fly fra København til Reykjavik