Book flybilletter fra København (CPH), Danmark, til Seattle (SEA), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- og forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Europa til USA, book dine flybilletter og flyv fra København til den vidunderlige Washington State og det sted, hvor man finder Space Needle i Seattle! Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du  et par nyttige sætninger på islandsk. Dine helt nye vikingefærdigheder ville givetvis imponere andre, mon ikke?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Seattle. Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive lidt længere i Reykjavik og udforske nogle af Norden seværdigheder? Måske har du set Island på film og syntes godt om det, du så der? Du vil blive betaget af det maleriske fiskerleje Stykkishólmur (Walter Mitty film) og de imponerende isbjerge i Jökulsárlón (James Bond filmen, Die Another Die). Eller er du trofast fan af Games of Thrones, så må du se Parliament Plains ved Thingveillir. Så sig farvel til København og køb billetter til at flyve til det nordvestlige Seattle ved Stillehavet.

Seattles Golden Gardens, som ligger langs med kysten, har en vidunderlig udsigt til havet og de nærliggende Olympic Mountains. Perfekt til at vandre i skovene med masser af skovstier og til at slentre langs stranden eller molen. Aflæg besøg i Seattle Asian Art Museum for at se alt om kultur og Asien. Museet har værker fra Indien, Japan og Korea, og det rummer en stor samling skulpturer, tekstiler og malerier, for blot at nævne

nogle få kunstperler. Besøg Museum of Flight for at opleve  alt det spændende, der er ved flyhistoriens vingesus. Der er et imponerende 6 etager højt Great Gallery, hvori 20 fly er ophængt, og man kan også se nærmere på en model af et flyvekontrolcenter.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra København (CPH) til Seattle (SEA) og planlæg din rejse nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra København til Seattle? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons dejligt varme vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger og kom tæt på den islandske natur med springende geysere, fascinerende vandfald, gletscherfloder og fredfyldte søer. Og hvorfor ikke prøve rafting eller tubing eller måske lidt huleopdagelse for de eventyrlystne? Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: CPH til SEA LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH), Danmark, til Seattle (SEA), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover og få tid til at møde nogle af vores venlige indfødte, store og små - hvalen, søpapegøjen og den islandske hest.
 • Afstanden fra Københavns Lufthavn(CPH) til Seattle Airport (SEA) er ca. 7.805 km. 
 • Seattle–Tacoma International Airport ligger i byen SeaTac, ca. 19 km syd for det centrale Seattle. Lufthavnen kaldes som regel Sea-Tac Airport. 
 • Seattle-Tacoma International Airport har én central terminal, fire forhaller, A-D, og to satellitterminaler, nord og syd.
 • Det tager ca. 35 minutter at komme fra Sea-Tac Airport til centrum i Seattle med letbanen Link Light Rail Service. Man finder letbanestationen på fjerde etage af parkeringsgaragen ved lufthavnen.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands naturlige undere. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Seattle ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra København til Seattle kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og drikke vores verdensberømte, lækre gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Rejs luksuriøst med Icelandairs Saga Class og begynd rejsen med et gratis besøg i vores komfortable og venlige Saga Lounge, hvor der serveres lækkerier og en drink af noget særligt, før et godt måltid nydes om bord på flyet med ekstra uforstyrrethed og komfort.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på masser af underholdning til dig og familien. Med over 150 timers programmer er der altid noget for enhver smag.
 • Musikelsker? Vi har et fantastisk musikudvalg, der passer til enhver musiksmag. Med 40 album og 7 unikke spillelister kan du blot nyde musikken og koble helt fra.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Seattle på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Fra centrum i Seattle City kommer man til Seattle International Airport (SEA) ved at tage med ST Express Bus, King Country Metro Transit eller letbanen Link Light Rail. 
 • Vil du gerne både gå omkring og nyde nogle gode indkøb? Så er Seattles markeder lige noget for dig. Pike Place Market lige ved vandet er den mest centrale markedsplads, og på søndage er markederne Fremont og Ballard en fornøjelse at besøge med deres lækkerier og et væld af shopping.
 • Man kan naturligvis ikke besøge Seattle uden at suse de ca. 183 meter med elevatoren op til toppen af Space Needle for at se den imponerende udsigt over kysten, bjergene, bylandskabet og opleve Seattle set oppefra.
 • Spis i elegante omgivelser i det prisvindende musik- og serveringsteater i “The Triple Door”, eller prøv deres populære 'happy hour' og nyd nogle drinks og live musik.

 

Del fly fra København til Seattle