Book flybilletter fra København (CPH) til Toronto (YYZ), Canada. Icelandair tilbyder fantastiske, billige billetter til flyrejser til Nordamerika for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Danmark til Nordamerika, book flybilletterne, og flyv fra det vidunderlige København til Toronto! Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du se frem til: Vores rettidige flyvninger, en reduceret flyvetid pga. vores korte ruter over Nordatlanten og hvem ved – måske vil du endda lære et par islandske udtryk, så du kan lyde som en rigtig viking. Ville det ikke imponere dine venner?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Toronto. På vejen kan du enten stoppe kort i Island for at skifte fly eller blive et par dage og opleve de vidunderlige ting, Island har at byde på. Du kan nyde Reykjavíks særprægede gader, kaffekultur og designerbutikker. Hvis du er vild med udendørsaktiviteter, hvorfor så ikke tage på vandretur på både en gletsjer og en vulkan på samme dag? Så vink farvel til København, og sig "howdy" til Toronto og byens multikulturelle stemning ved at booke billetter til et fly til Toronto i Canada.

Du kan kombinere en udsigt over byen med et adrenalinsus ved at tage en gåtur langs kanten af CN Tower – uden noget at holde fast i. Dem, som hellere vil se udsigten bag et vindue, kan nyde en forfriskning og den panoramiske udsigt fra den bekvemmelige Roof Lounge på Park Hyatt. Og selvom du er i Toronto, kan du også opleve lidt af Kina i Chinatown. Du kan vælge mellem 3 Chinatowns, hvor du kan få stillet din appetit på asiatisk mad, mode og også fyrværkeri, hvis dit besøg er i løbet af det kinesiske nytår.

Se Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Toronto (YYZ) i Canada, og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Canada fra Europa! Hvis du flyver fra København til Toronto, hvorfor så ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer og lade op med en dukkert i Blue Lagoons beroligende vand. Eller også kan du blive i op til 7 overnatninger uden ekstra billetomkostninger og have tid til at rejse dybt ind i en vulkan, gå mellem to kontinenter eller opleve det magiske nordlys. Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL CANADA: OPLYSNINGER OM CPH- til YYZ-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra Europa til Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Toronto (YYZ) i Canada, som ønsker at udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at bade i den smukke Blue Lagoons blide vand eller se et galleri eller museum – eller måske et par stykker – i Reykjavik.
 • Afstanden fra Københavns lufthavn (CPH) til Toronto International Airport (YYZ) er ca. 6.265 km. 
 • I Toronto kaldes lufthavnen normalt for Toronto Pearson International Airport. Den er også kendt som Lester B. Pearson International Airport og som Pearson Airport eller Toronto Pearson. Hvem er Lester B. Pearson? Han var den 14. premierminister af Canada og vinder af Nobels fredspris.
 • Toronto International Airport (YYZ) har 2 terminaler, terminal 1 og terminal 3. Terminal 2 var i drift indtil 2007 og blev nedrevet i 2008. 
 • Toronto International Airport (YYZ) er tæt på Torontos centrum, idet den ligger mindre end 23 km nordvest for bymidten.
 • Hvem er Leifur Eríksson? På ruterne fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, så vi har tilføjet små stykker oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske undere. 
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Toronto ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • På flyrejser fra København til Toronto kan du: Lære et par islandske udtryk, nyde en islandsk doughnut og endda prøve vores forfriskende gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Europa til Nordamerika. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise. 
 • Hvis du vil have lidt luksus, kan du flyve på Saga Class. Spis middag med manér, og vælg fra vores gourmetmenu og udvalg af fine vine. Vil du have ro og fred? Det har vi hovedtelefoner med støjreduktion, som kan sørge for, du får.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen fås på stort set alle flyrejser fra Europa til Nordamerika, og det har et komplet udvalg af programmer til såvel dig som dine børn. Så lad dine børn opleve vores udvalg af animerede og farverige programmer som f.eks. Frode Får og Angelina Ballerina.
 • Er du vild med film? Så flyver du med det rigtige flyselskab. Det er vi også, og derfor har vi film, som vil få spændingen til at stige, få dig til at grine og – ja – film, som muligvis gør, at du vil få brug for et lommetørklæde. 
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Toronto i Canada i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at udtale dette: Eyjafjallajökull. Er det svært? Lad os hjælpe dig lidt. Prøv igen: "Aj-uh-fyat-luh-JO-kuutl-uh." Sådan! Nu er du næsten islandsk.
 • Fra Torontos centrum kan du nå Toronto International Airport (YYZ) med offentlig transport med Toronto Transit Commission eller GO Transit, eller også kan du tage Toronto Airport Express Coach fra en række steder i midtbyen.
 • Se at komme på cyklen! Det mener vi på en positiv måde. Toronto er en by for cyklister. Du kan leje en cykel og krydse hele byen, så du kan udforske den på den miljørigtige måde, samtidig med at du får god motion.
 • Har du hørt om Toronto Islands? De er perfekte til at tage på udkig efter fugle, og de mere eventyrlystne kan virkelig komme tilbage til naturen og slappe af på nøgenbadestranden.
 • Er du klar til at male byen rød? Hvis det at feste er på din ferieliste, vil du have masser af sjov på de dynamiske og stilfulde natsteder Republik og C Lounge, som har elegante vandfaldsdekorationer.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Toronto