Book flybilletter fra København (CPH) til Vancouver (YVR), Canada. Icelandair tilbyder fantastiske, billige billetter til flyrejser til Nordamerika for ferie- eller forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Danmark til Nordamerika, book flybilletterne, og flyv fra København til Vancouver! Når du flyver med Icelandair, som kunderne har sat deres lid til i over 75 år, kan du se frem til: vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten og hvem ved – måske vil du endda lære et par islandske ord, så du kan lyde som en ægte viking. Ville det ikke imponere dine venner?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Vancouver. På vejen kan du enten stoppe kort i Island for at skifte fly eller nyde et par dage i Reykjavik, Europas nordligste hovedstad, hvor du kan vandre gennem de farverige gader og opleve byens afslappede kaffekultur. Eller også kan du smage på den rene bjergluft og udforske den natur, som er hjemsted for de unikke og charmerende islandske heste. Så vink farvel til alt det danske, og book billetter til et fly til Vancouver i Canada.

Hvis du trænger til spænding, mens du er i Vancouver, kan du få det på Grouse Mountain i det smukke British Columbia, hvor du kan gøre din sightseeing fra en lidt anden vinkel i form af ziplinebaner og paragliding. Er du på udkig efter flere adrenalinsus? Der er kun 10 minutter fra Vancouvers centrum til Playland ved Pacific National Exhibition (PNE), hvor du kan finde over 35 nervepirrende forlystelser. De mere romantisk indstillede kan hoppe i en hestevogn i Stanley Park. Så er det bare at læne sig tilbage og iagttage totempælene, rosenhaven og skoven med kæmpethujaer. Og glem ikke, hvordan man bruger spisepinde, da du kan få noget af den bedste og billigste sushi i Nordamerika.

Se Icelandairs billige europæiske flybilletter fra København (CPH) til Vancouver (YVR) i Canada, og begynd at planlægge din ferie nu! 

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til Canada fra Europa! Hvis du flyver fra København til Vancouver, hvorfor så ikke stoppe i Island? Du kan blot skifte fly og være gennem lufthavnen på under en time eller tage et par ekstra timer til at stresse af og lade op i Blue Lagoons varme vand. Eller også kan du blive i op til 7 nætter, uden ekstra billetomkostninger, så du kan bestige en gletsjer, opleve at være inden i en vulkan eller tage en tur med helikopter hen over den storslåede islandske natur.

Når du flyver med Icelandair, sparer du tid, fordi vi tager den hurtigste, korteste nordlige rute.

FLYV TIL CANADA: OPLYSNINGER OM CPH- til YVR-LUFTHAVNENE: 

 • Få hurtige og nemme forbindelser med Icelandair. Vores netværk over flyruter er udarbejdet, så det er nemt at skifte fly i forbindelse med mellemlandinger. Flyrejser fra Europa til Nordamerika er tilrettelagt således, at stopovers i Island typisk er på mellem 30 og 60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH) til Vancouver (YVR) i Canada, som ønsker at udforske Island, har mulighed for at forlænge deres stopover, så de har tid til at bade i den smukke Blue Lagoons luksuriøse vand eller udforske det særprægede og hyggelige Reykjavik.
 • Afstanden fra Københavns lufthavn (CPH) til Vancouver International Airport (YVR) er ca. 7.656 km. 
 • I Vancouver kaldes lufthavnen normalt for Vancouver International Airport. Den har vundet en række internationale priser for den bedste lufthavn, for eksempel vandt den prisen Skytrax Best North American Airport i 2010, 2011, 2012 og 2013.
 • Vancouver International Airport (YVR) har 3 terminaler, og de venlige Green Coat Volunteers, som står klar til at hjælp dig i disse terminaler, taler til sammen 28 sprog.
 • Vancouver International Airport (YVR) ligger på Sea Island, Richmond, British Columbia, og er ca. 12 km fra Vancouvers centrum. 
 • Hvem er Leifur Elríksson? På ruterne fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du føler, du har lært lidt om Island, så vi har tilføjet små stykker oplysninger om vores land rundt omkring på flyet og endda opkaldt maden ombord efter naturlige islandske undere. 
 • Gør flyvetiden kortere! I kraft af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Vancouver ofte betydeligt kortere end med andre flyselskaber. 
 • På flyrejser fra København til Vancouver kan du: Lære et par islandske udtryk, smage en islandsk doughnut og endda prøve vores lækre gletsjervand. 
 • Der serveres et gratis varmt måltid for børn på alle flyrejser med Icelandair fra Europa til Nordamerika. Og så kan emballagen forvandles til et smart og kreativt stykke legetøj.
 • Der er tæpper og puder på alle sæder på europæiske ruter til Nordamerika – de inkluderer endda en islandsk vuggevise. 
 • Hvis du vil have lidt luksus, kan du flyve på Saga Class og nyde ca. en meters benplads samt få fuldstændig ro og fred med vores støjreducerende hovedtelefoner.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen fås på stort set alle flyrejser fra Europa til Nordamerika, og det har et komplet udvalg af programmer til såvel dig som dine børn. Så lad bare din børn nyde dusinvis af afsnit af en af Islands mest kendte børneudsendelser, Lazy Town.
 • Vil du udforske det islandske musikmiljø fra dit behagelige flysæde? Har du lyst til noget råt og vovet? Eller måske noget mere afslappende og beroligende? Vi har noget til enhver smag med vores omfattende musikudvalg.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Vancouver i Canada i forbindelse med din næste ferie, så vil du have glæden af at flyve med det eneste flyselskab i verden, som opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv engang at udtale dette: Eyjafjallajökull. Perfekt! Nu er du næsten islandsk.
 • Fra Vancouvers centrum kan du komme til Vancouver International Airport (YVR) ved at tage The Canada Line, som er en hurtig togforbindelse. Fra Vancouvers centrum tager turen 26 minutter, og fra Richmonds centrum tager den 18 minutter.
 • Kulturelskere vil være vilde med Shakespeare-festivalen Bard on the Beach. Og hvorfor ikke se en af de 500 forestillinger på Vancouver International Fringe Festival?
 • Et besøg i Vancouver er ikke fuldendt uden en bådtur. Hvad vil du vælge? En sommertur med fyrværkeri, en autentisk hjuldamper eller måske en tur for at se efter hvaler?
 • Har du lyst til eventyr, og kan du lide højder? Capilano-hængebroen, som er 70 meter høj og 137 meter lang, er superspændende. Og nogle gange gynger den lidt. Man kan gå over den ved juletid, hvor den er dækket i massevis af julelys.

 

Fortæl andre om flybilletter fra København til Vancouver