Book flybilletter fra København (CPH), Danmark, til Washington D.C. (IAD), USA. Icelandair tilbyder dig fantastisk lave priser  på nordamerikanske flyruter for ferie- og forretningsrejsende fra Europa. Planlæg din rejse fra Europa til USA, køb dine flybilletter og flyv fra det kølige København til vidunderlige Washington D.C. og udforsk USAs imponerende østkyst. Når du flyver med Icelandair, som har over 75 års erfaring, kan du glæde dig til følgende:  vores rettidige flyvninger, kortere flyvetid via vores ruter over Nordatlanten, og hvem ved, måske lærer du  nogle få sætninger på islandsk. Mon ikke dine helt nye vikingefærdigheder vil imponere andre?

BILLIGE FLYBILLETTER TIL USA

Brug Icelandair til at flyve fra København til Washington D.C.  Stop kortvarigt i Island for at skifte fly, eller hvad med at blive nogen tid i Reykjavik og lære Island at kende? Besøg ét af vores mange farvestrålende fiskerlejer ved kysten, som giver et indtryk af Islands historie. For at se større fisk kan man sejle ud og se på hvaler, og til dyrevenner har vi søpapegøjerne og den charmerende islandske hest, der kan få ethvert hjerte til at smelte. De strikkeinteresserede skal se de islandske lopapeysa. De islandske sweatere elskes af teenagere, bedsteforældre og den islandske præsidents kone, Dorrit Moussaieff, og der er mange design og farver a vælge imellem i butikkerne med kunsthåndværk og strikketøj. Så vink farvel til København og køb billetter til at flyve til det vidunderlige Washington D.C.

Rejser hele familien sammen? American History Museum gør historien levende. The Spark! Lab er et dynamisk, interaktivt videnskabs- og opfindelsescenter, som er perfekt til nysgerrige børn og unge. Museet byder på forskellige demonstrationer og historiefortællinger, der involverer børnene. Der er dejlige ideelle steder til picnic og

vidunderlige vandfald i Great Falls Park, som dækker ca. 324 hektar. Der er fem udsigtssteder, hvor man altid har godt udsyn til vandfaldene, og selve parken byder på mange muligheder for at vandre, sejle i kajak, cykle eller ride.

Tjek Icelandairs billige europæiske flypriser fra København (CPH) til Washington D.C. (IAD) og planlæg din rejse nu!

NYD EN STOPOVER I ISLAND!

Flyv til USA fra Europa! Hvorfor ikke vælge en stopover i Island på flyrejsen fra København til Washington D.C.? Du kan blot skifte fly og være inde og ude af lufthavnen på mindre end 1 time, eller du kan tage nogle få ekstra timer og forkæle dig selv i Blue Lagoons fredelige vande. Eller bliv der i op til 7 nætter uden ekstra billetomkostninger, så du kan få en virkelig speciel oplevelse ved at bade i én af de mange varme naturkilder, eller du kan dykke ned i noget af verdens reneste og klareste vand og gøre det mellem det europæiske og nordamerikanske kontinent. Når du flyver med Icelandair, tager vi den hurtigste, korteste rute nordover, så du sparer tid.

FLYV TIL USA: CPH til IAD LUFTHAVNSINFO: 

 • Få hurtige, nemme forbindelser med Icelandair. Vores flynetværk er indrettet, så man hurtigt kan skifte fly og komme med næste fly. Flyruterne fra Europa til Nordamerika er planlagt, så en stopover i Island typisk tager 30-60 minutter. 
 • Rejsende fra København (CPH), Danmark, til Washington D.C. (IAD), USA, som gerne vil udforske Island har mulighed for at forlænge deres stopover, så der bliver tid til at møde nogle af vores venlige indfødte på land og til søs - hvalen, søpapegøjen og den islandske hest.
 • Afstanden fra Københavns Lufthavn (CPH) til Washington D.C. Airport (IAD) er ca. 6.534 km. 
 • Washington Dulles International Airport ligger knap 42 km vest for centrum i Washington. Den er opkaldt efter John Dulles, den 52. udenrigsminister, som tjente samtidig med præsident Dwight D. Eisenhower. 
 • Terminalen ved Washington Dulles International Airport består af én hovedterminal og to terminalbygninger ude mellem banerne: Forhallerne A/B og C/D, og lufthavnen har fire start- og landingsbaner.
 • For at komme fra Washington Dulles Airport til centrum i Washington D.C. kan man tage med SuperShuttle, en service, der tilbyder delte køreture i storbyområdet, eller man kan tage med ekspresbus eller Metrorail.
 • Hvem er Ingólfur Arnarson, og hvad har han med servietter at gøre? På ruter fra Europa til Nordamerika vil vi gerne have, at du også synes, du har lært lidt om Island, derfor har vi placeret små oplysninger om landet forskellige steder på flyet, selv maden ombord har fået navn efter Islands naturlige seværdigheder. 
 • Gør din flyvetid kortere! På grund af Icelandairs nordlige ruter er varigheden af flyrejser fra København til Washington D.C. ofte væsentligt kortere end andre flyselskabers. 
 • På fly fra København til Washington D.C. kan du: lære nogle få islandske udtryk, sætte tænderne i en islandsk doughnut og drikke vores verdensberømte, lækre gletschervand. 
 • Børn får serveret et gratis varmt måltid på alle Icelandairs flyruter fra Europa til USA. Og emballagen bliver til et sejt, kreativt legetøj til børnene.
 • Der er tæpper og puder i hvert sæde på europæiske ruter til Nordamerika - der medfølger sågar en islandsk vuggevise.
 • Rejs luksuriøst med Icelandairs Saga Class og begynd rejsen med et gratis besøg i vores komfortable og hyggelige Saga Lounge, hvor der serveres god mad og en drink af noget særligt, før man nyder flere lækre retter om bord på flyet.
 • Det personlige underholdningssystem under flyvningen findes på næsten alle fly fra Europa til USA, og det byder på et virkelig stort underholdningsudvalg. Med over 150 timers programmer er der helt sikkert noget, der passer til hele familiens smag.
 • Musikelsker? Vi har sammensat musikstykker, der passer til enhver musiksmag. Med 40 album og 7 unikke spillelister kan læne dig tilbage og lytte enten til noget roligt eller muntert - valget er dit.
 • Brug Icelandair til at flyve fra København til Washington D.C. på din næste ferie, og du får den særlige fornøjelse at flyve med det eneste flyselskab i verden, der opkalder sine fly efter vulkaner. Prøv at udtale dette ord: Eyjafjallajökull. Er det svært? Prøv igen. "Æ-ja-fjatla-JÆ-kjutl." Det er da vist nemmere, ikke? Nu er du lidt tættere på at kunne tale islandsk.
 • Fra midtbyen i Washington D.C. kan man tage med Metrobus eller Silver Line, når man skal til Washington Dulles International Airport (IAD).
 • For at planlægge besøget til Smithsonian, uden tvivl museet over alle museer, stop ved Smithsonian Institution Building for at få alle informationer om de 19 gratis museer, gallerier og nationale zoologiska have, der alt i alt rummer 137 millioner udstillingsgenstande.
 • Mindesteder? D.C. har adskillige! Hvad med at arrangere cykeltur ved solnedgangstid til bl.a. Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Franklin D Roosevelt Memorial og Dr. Martin Luther King Jr. Memorial, så de ses i et andet lys og giver en anderledes frisk turistoplevelse?
 • For at komme lidt væk fra den travle storby, var det en idé at tilbringe en dag i kolonistilens maleriske Alexandria med marinaen og de meget specielle butikker? Prøv en køretur i hestevogn, en tur til huse med spøgelser eller en sejltur på floden omkring denne charmerende by.

 

Del fly fra København til Washington D.C.