1 dag: Wellness
Spil video

1 dag: Wellness

Stopover stories

En dag Stopover

Har du ken en enkelt dag i Island, anbefaler vi en tur til sydkysten, hvor du kan prøve lidt af det bedste og stadig komme helt ned i tempo.

Du kan nå rigtigt meget på din 24 timers Stopover! Vi anbefaler en rundtur i det sydvestlige, hvor du kan prøve lidt af det bedste, hvad angår afslappende tilbud. Så kan du fortsætte din rejse både frisk og dejligt afslappet.

Begynd i Blue Lagoon, som er på vej fra lufthavnen til Reykjavik og tilbring de første par timer i Island i det mælkehvide turkisfarvede vand. Fortsæt til Reykjavik og nyd en dejlig dampende kop kaffe i centrum og parker fødderne i Grótta fodbad med en formidabel udsigt over Faxaflói (bugten) og fjeldene.

Når dine fødder er klar, er du også klar til en cocktail og et lækkert måltid på Slippbarinn på Icelandair Hotel Reykjavik Marina. Inden du sætter kursen mod lufthavnen igen og næste flyrejse, skal du unde dig selv en afslappende massage hos Sóley Natura Spa.

To dage : Kultur
Spil video

To dage : Kultur

Stopover stories

To dages Stopover

En to dages Stopover er perfekt til alverdens kulturelle aktiviteter i Reykjaviks centrum.

En to dages Stopover er perfekt til alverdens kulturelle aktiviteter i Reykjaviks centrum. Uden at anstrenge dig for meget, kan du sagtens få tid til en koncert, et teaterstykke, gourmetmad og lokal kunst.

Der er hele året programsat koncerter i Harpa Reykjavik Koncerthus og Konferencecenter. Nationalteatret viser et bredt udvalg af stykker for de der er interesseret i det islandske sprog og der er absolut ikke mangel på kvalitetsrestauranter i 101 Reykjavik – byens hjerte.

Tre dage: Natur
Spil video

Tre dage: Natur

Stopover stories

Tre dages Stopover

Hvis du har tre dage til at tage på eventyr i Island, er en tur til Nordisland et rigtigt godt valg.

Hvis du har tre dage til at tage på eventyr i Island, er en tur til Nordisland et rigtigt godt valg. Med naturperler som Mývatnsøen og de skønne Nature Baths og andre spændende naturseværdighederskabt af vulkansk aktivitet, vil naturelskeren føle sig godt hjemme i det vilde nord.

Hvis du vælger indenrigsflyvning for at få så meget ud af din tid som muligt, kan du tilbringe hele to dage nord på inden du igen vender tilbage til det sydlige og den berømte Golden Circle og ikke mindst hovedstaden Reykjavik før du flyver videre.  

Fem dage: Eventyr
Spil video

Fem dage: Eventyr

Fem dages Stopover

Et bileventyr langs sydkysten er en god måde at bruge fem dage i Island.

Et bileventyr langs sydkysten er en god måde at bruge fem dage i Island. Nogle af landets bedst kendte naturperler finder man i det sydlige, så med en veludstyret lejebil, kan du nå vidt omkring på din Stopover.

Aktiviteter som isklatring, snescooterture, rideture, badning og udforskning af vandfald skal helt sikkert være i din rejseplan og du har masser af overnatningsmuligheder at vælge i mellem på denne tur, som f.eks. Icelandair Hotels Fludir, Klaustur eller Vik.

Oplev Island med en Icelandair Stopover