Incredible Stopover
Spil video

Incredible Stopover

Incredible Stopover
Incredible Stopover er for dig, der er på udkig efter en helt enestående og meget mindeværdig Stopover. Med en skræddersyet rejseplan og privat hotel i et fyrtårn, lever denne pakkerejse i den grad op til navnet Incredible Stopover. Fyrtårnet, som er over 100 år gammelt, er det eneste endnu aktive fyrtårn, hvor besøgende rent faktisk kan opholde sig, hvilket gør det til det Islands mest eksklusive hotel. ”Hotellet” ligger på Islands sydvestligste punkt ved Vík i smukke Mýrdal.

Det ombyggede Dyrhólaey fyrtårn, som er fra 1910 ligger, som nævnt, på Islands sydkyst. Det har ikke tidligere været muligt at bo i fyrtårnet, som har undergået en imponerende forvandling og nu indtager rollen, som et meget charmerende privat hotel i en begrænset periode. Udsigten er fantastisk uanset hvor man kigger hen, den nærmest uendelige islandske kystlinje, imponerende Mýrdalsjökull (gletcher) og en enorm lavabue eller portal, som rækker ud i havet. Opgaven med at forvandle fyrtårnet var betroet den islandske topdesigner Gudbjörg Magnúsdottir. Med udgangspunkt i naturen, har hun skabt et rum hvor naturens farver møder komfort og hyggelige omgivelser og som løfter hoteloplevelsen til et helt unikt islandsk paradis.

Lighthouse - Incredible Stopover

Incredible Stopover

Som supplement til dit ophold i dette helt eventyrlige land, kan du vælge at tilføje flere vilde og spændende oplevelser for at gøre turen fuldkommen. Det inkluderer privat guide, en uforglemmelig helikoptertur rundt om Reykjavík og de omkringliggende fjelde, de tre smukke vandfald Gljúfrabúi, Seljalandsfoss og Skogafoss, hiking på Sólheimajökull gletcheren, ridning, den mystiske og smukke sorte strand ved Reynisfjaja og et afslappende besøg i Laugarvatn Fontana Geotermiske Bade. Hver pakke inkluderer privat guide/chauffør og ophold på Hotel Marina Reykjavík, som ligger med en formidabel udsigt ud over Reykjavíks havn.

Icelandair har skabt en pakke for at sætte fokus på vores Stopover service, som giver transatlantiske passagerer muligheden for at have en Stopover i Island i op til syv nætter uden ekstra billetomkostninger. Med et rutenetværk, som nu forbinder 25 europæiske byer med 15 nordamerikanske, er det lettere end nogensinde at booke en Icelandair Stopover.

Fyrtårnet bliver drevet af Icelandair Hotel Vík, med personlig velkomst når du ankommer, sørger for skøn morgenmad og jeres helt egen kok tilbereder middagen af de smagfulde lokale råvarer.

En basis Incredible Stopover pakke kunne være således:

Ankomstdag:

Jeres private guide/chauffør henter jer i lufthavnen og sørger for, at I bliver transporteret direkte til Hotel Reykjavík Marina, hvor I skal være første nat.

Anden dag:

Jeres chauffør kører jer til Thingvellir Nationalparken og videre til Laugavatn Fontana til lidt forkælelse og afslapning.

Efter en dejlig oplevelse fortsætter jeres tur langs Islands sydkyst, grønne fjelde og vulkanske landskaber med højaktive Hekla som troner i skyerne, snehvide Eyjafjallajökull, der var i udbrud i 2010 og ikke mindst Mýrdalsjökull gletcheren som gemmer på Katlavulkanens hemmeligheder under isen. På vejen stopper I også ved Seljalandsfoss vandfald, hvor I udsigten er helt unik, når I bevæger jer ind bag vandtæppet, som buldrer ned og så det nærliggende og imponerende Skógafoss vandfald med legenden om det skjulte guld.

I tilbringer natten i Dyrhólaey Fyrtårnet, hvor middagen bliver tilberedt af jeres helt egen kok.

Tredje dag:

Efter morgenmad bliver I hentet af jeres guide/chauffør 5 ½ time før afgang fra lufthavnen i Keflavik og turen dertil går langs sydkysten i gennem små fiskerbyer.

Disse pakker er kun tilgængelige for vores særlige gruppe af kunder, som kunne tænke sig at prøve en Incredible Stopover og få Islands underværker helt ind under huden. Hvis du har specielle ønsker eller interesser, sig endelig til og vi vil gøre vores til at det sker.

Icelandair Hotel Reykjavík Marina ligger i Reykjavík centrum i en fuldkommen gennem renoveret fire etagers bygning, som er blevet lidt af et tilløbsstykke blandt Reykjavikborgerne. Hotellet er et farverigt mix af skævt, sjovt og meget personligt design både inde, ude, i lobbyen, på fælles områder og i værelserne. Nye suiter er planlagt til at åbne i september i to separate huse vest for Icelandair Hotel Reykjavik Marinas hovedbygning.

Incredible Stopover er et samarbejde mellem Icelandir, Icelandair Hotels, Icelandair Hotels og Nine Worlds

For at bestille din helt egen Incredible Stopover kontakt venligst incredible@nineworlds.is for at få en specifik rejsearrangør til at skabe en unik og mindeværdig oplevelse mens du er i Island.

Incredible Stopover
Spil video

Once in a lifetime experience

Incredible Stopover

Lighthouse Location