Mød Hekla Aurora

Svøbt i den islandske vinters smukke farver transporterer vores fly Hekla Aurora nordlyset over Atlanten hver dag året rundt. Vores Boeing 757 har ikke kun et smukt ydre, men det indre, nemlig kabinen, er illumineret med en betagende og ret unik lysinstallation som gengiver naturens eget mageløse lysshow, Aurora Borealis.

Vores nye flotte fly er en del af vores kampagne, som har Icelandair Stopover som omdrejningspunkt. Icelandair Stopover giver dig mulighed for et stop i Island i op til syv nætter, uden ekstra billetomkostninger, på din rejse til eller fra Nordamerika. Du får tid til at tage på opdagelse i vores fantastiske og smukke hjemland.

Spørgsmål om Hekla Aurora?

Hvor kan jeg se Hekla Aurora?

-Du kan se Hekla Auroras ruteplan for de næste tre dage herunder. Selvom det er den gældende ruteplan skal du være opmærksom på at der kan ske ændringer med kort varsel.

Hvorfor valgte I nordlys?

-Nordlys er et af de mest betagende naturfænomener og Island er et af de bedste steder at se nordlys på den nordlige halvkugle. Det perfekte par!

Hvor længe vil Hekla Aurora være med nordlysbemaling?

-Her og nu er der ingen slutdato.

Er der noget særligt ved Hekla Auroras kabine?

-Ja! Vi har installeret et meget spektakulært nordlysshow i kabinen som gengiver nordlys på smukkeste vis. Der er også Wi-Fi om bord så du kan poste alle dine #MyStopover fotos her og nu.

Hvad betyder Hekla Aurora?

-”Hekla” er et traditionelt islandsk pigenavn og navnet på en af de mest kendte vulkaner. ”Aurora” henviser til nordlys. Vi synes at de to navne passer perfekt sammen, synes du ikke?

Hekla Aurora
Play Video
Wi-Fi

Hvor kan jeg se Hekla Aurora?

Du kan se Hekla Auroras ruteplan for de næste tre dage herunder. Selvom det er den gældende ruteplan skal du være opmærksom på at der kan ske ændringer med kort varsel.

Departure
Time / Date
Arrival
Time / Date
Hekla Aurora

Send forespørgsel om at flyve med Hekla Aurora!

Lad os vide hvornår, hvor og hvorfor du gerne vil flyve med Hekla Auroa. Næste gang du kommer til lufthavnen, kan det jo være at nordlyset venter på dig!

Kræves
Kræves
Kræves
Kræves