Saga Loungen I Keflavik lufthavn er et fristed for Saga Class og Economy Comfort passagerer med en unik Islandsk atmosfære.

De senere år, er den islandske natur og kultur, blevet en stor del af Icelandair brandet, hvilket skinner igennem på alle detaljerne i Saga Loungen.
Fra møblerne til kunsten, er det lyse og imødekommende område designet til at reflektere Icelandairs stærke islandske rødder.

Designet er af de islandske indretnings arkitekter Eggert Ketilsson og Stígnur Steinþórsson, med stil elementer så som et ildsted lavet af columnar basalt og en cairn lavet at lokale sten. Sigurgeir Sigurjónssons fotografier af islændinge og islandske vandfald pryder væggene. Ydermere bliver Icelandairs 75 årige historie skildret af fotografier og kunstværker.

Mens loungen er designet for at opleve et stykke af Island, er den frem for alt stedet hvor man slapper af og kommer til hægterne. Gæster vil blive budt på et udvalg af forfriskninger og islandske specialiteter. Det er samtidigt det perfekte sted til at blive opdateret med computer adgang og nyheds magasiner fra et udvalg Icelandairs destinationer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Saga Loungen på din næste rejse.

Click here for information on access rules.