Indchecket bagage

Indchecket bagage henviser til bagage, der er checket ind ved skranken og overført til flyets lastrum. Antallet og vægten af de tilladte kufferter afhænger serviceklassen. Du bedes nøje nærlæse regulativerne vedr. rejser med våben, farlige emner og medicinske artikler.

For meget bagage

Hvis den samlede vægt af din bagage overskrider din tilladte bagage, opkræves der gebyr for ekstra bagage. Det er vigtigt, at luftfartsselskabet underrettes på forhånd om evt. ekstra bagage i forhold til passagerens tilladte vægt. Vi forbeholder os ret til at nægte at medtage bagage, som overskrider den tilladte vægt, på det samme fly som passagerens. Bagageovervægt kan kun betales ved check-in i lufthavnen.

Ekstra og store kufferter

En ekstra kuffert er et ekstra stykke indchecket bagage. Hvis du vil medbringe mere end den tilladte indcheckede bagage, kan du tilkøbe ekstra bagage ud over den tilladte bagage, der fremgår af din billet. Du kan tilkøbe en ekstra kuffert online (20% rabat), via Icelandair Service Center (20% rabat) eller i forbindelse med check-in i lufthavnen.

Kabinebagage

Kabinebagage er bagage, du medbringer i flyets kabine. Ét stk. kabinebagage op til 10 kg og en lille genstand såsom en håndtaske eller en bærbar pc er altid inkluderet. Ekstra kabinebagage afhænger af din serviceklasse. Størrelsen på tasken må ikke overskride 55 x 40 x 20 cm, og tasken må ikke indeholde væsker (der overskrider 100 ml), aerosoler eller andre genstande, der er underlagt begrænsninger.

Tilladt bagage for børn

Hos Icelandair byder vi børnefamilier velkommen om bord, ligesom vi bestræber os på at gøre flyvningen til en fornøjelse for vores yngste passagerer. Børn i alderen 2-11 år har lov til at medbringe de samme mængder bagage som voksne passagerer, såvel som en sammenklappelig klapvogn. For spædbørn og børn under to år er der andre bagageregler gældende. Se kalkulatoren.

Sportsudstyr og stor bagage

Sportsudstyr inkluderer sportsbagage såsom surfbrætter, fiskeudstyr og cykler. Se bagagekalkulatoren for at få vist en komplet liste over sportsudstyr. Al bagage, der ikke fremgår betragtes som "stor bagage" og afregnes i overensstemmelse med almindelige gebyrer for ekstra bagage. Våben til sportsaktiviteter kan være underlagt restriktioner.

Sportsudstyr og stor bagage skal reserveres på forhånd. Vi anbefaler kraftigt, at passagerer, der har til hensigt at rejse med sådant udstyr, sikrer, at deres indbo- eller rejseforsikring dækker hele værdien af kostbare genstande i indchecket bagage.

Korrekt emballering

Al bagage skal emballeres således, at den kan modstå normal bagagehåndtering, kontakt med anden bagage i bagagesystemet samt lastning/losning fra flyet. Bagage, der checkes ind uden passende beskyttelse, betragtes som værende på passagerens eget ansvar. Emballering af skrøbelige varer som normal indchecket bagage betragtes ikke som korrekt emballering og er omfattet af notitsen vedr. ansvarsbegrænsninger.

Al indchecket bagage skal være tydeligt mærket med navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Sørg altid for at pakke dine egne kufferter. Rejs aldrig med bagage, du ikke selv personligt har pakket.

Hvis du har yderligere spørgsmål om tilladt bagage, bedes du kontakte os.

Du kan få oplysninger om tilladt bagage ved at vælge de pågældende oplysninger i formularen nedenfor. Kalkulatoren beregner derefter oplysninger om tilladt bagage for den enkelte passager. Bemærk, at disse oplysninger også er tilgængelige på din billet eller i dine rejsedokumenter.

Følgende regler vedr. tilladt bagage er kun gældende for Icelandairs flyvninger. Hvis dine rejseplaner omfatter mere end ét luftfartsselskab, kan der være andre bagageregler gældende. Dette kan også gælde opkrævede gebyrer samt evt. toldfri køb, du foretager på rejsen. Undersøg nøje bagagepolitikkerne hos vores codeshare- og interline-partnere, og læs omhyggeligt oplysningerne på din billet.

Beregn tilladt bagagemængde og gebyr

Bagagestørrelse og vægt

checked and hand baggage allowance dimensions
Køb ekstra bagage

Har du noget andet med dig?

Ekstra bagage eller odd size bagage (større eller tungere end tilladt).

  • Den maksimale vægt pr. kuffert er 32kg. Hvis du har bagage, som overskrider grænserne eller overskrider den gratis tilladte bagage, kan Icelandair Cargovære den løsning, som du er ude efter.
  • Afgiften vil blive vurderet for hver kategori som gælder. Hvis du for ekasempel har en kuffert der er tungere end 23 kg, gælder både afgiften for ekstra bagage og afgiften for ekstra tung bagage.
  • EUR afgiften skal gælde til enhver flyvning fra Europa, konverteret til den lokale valuta, hvor det påkræves.
  • Ekstra og tung bagage skal afregnes for hver flyvning, hvis man har Stopover i Island.
  • Ved at tilkøbe ekstra bagage accepterer du også betingelser og vilkår.