Hvad er en elektronisk billet?

Du bestiller din flybillet, som du plejer, på internettet eller telefonisk gennem et af vore agenturer, men billetten printes ikke ud på papir. I stedet gemmes reservationen i vores system som en elektronisk billet. Som bekræftelse på reservationen sender vi dig en e-mail med kvittering og rejseplan. Herefter kan du printe kvitteringen ud og medbringe den som bekræftelse på din reservation

Hvilke fordele er der ved en elektronisk billet?

En E-billet kan ikke glemmes. forlægges eller stjæles. Ved booking skal du bare opgive dit ID dokumen  - et kreditkortnummer som reference for din reservation også er din billet gemt i vores check - in system.

ID dokumentet er kun nødvendigt for at lave online reservation men ikke for at checke ind. Hvis du ønsker at alle passagerne i din booking kan bruge samme kreditkort eller frequent flyer kort som deres E-billet. ( for eksempel , børn der rejser med voksne).

Vær opmærksom på at der ikke vil blive spurgt om ID dokumentet når du chekcer ind.

Check-in med elektronisk billet

Du kan hente dit boarding-kort ved en check-in-skranke eller en check-in-automat (findes i København, Oslo og Stockholm).

Medbring venligst:

  • Din e-mail fra Icelandair med kvittering for din elektroniske billet (påkrævet for alle passagerer, som rejser til USA).

Check-in-automat: Hvis du rejser fra København, Oslo eller Stockholm men kun til Island, kan du bruge check-in-automaterne. Maskinen printer dit boarding-kort ud, og du kan gå direkte videre til gaten. Denne service er tilgængelig frem til 1 time før dit flys planlagte afgang.  


Bemærk venligst: Du skal altid vise en udskrift af rejseplanen, når du rejser til USA.  Vi anbefaler også, at du altid medbringer en udskrift af kvitteringen for den elektroniske billet, når du rejser til Island.


Husk gyldigt pas på rejser til USA!