For at gøre flyveturen sjovere for vores yngste passagerer giver vi dem lidt legetøj, f.eks. malebøger og farver e.l. Desuden kan vi tilbyde en særlig lydkanal for børn.

Det er ikke muligt at bestille for et ufødt barn. Når du planlægger at rejse med et ufødt barn, kan du efterfølgende tilføje hendes eller hans navn til bestillingen når barnet har fået sit navn. Venligst kontakt vores callcenter for assistance.

Barnesæder:

Passagerer som rejser med børn i alderen 2 - 11 år, kan medbringe et godkendt barnesæde om bord hvis barnet kan sidde i sædet under flyvningen. Passagerer som rejser med børn under 2 år kan også medbringe barnesæde under forudsætning af, at der er ledig vinduesplads på flyet. Passagerer kan bestille en plads egnet til barnesæde ved at købe en en børnebillet. Anvendelse af barnesæde er tilladt under hele flyvningen, også start og landing under forudsætning af:

1. Barnesædet er designet til fastspænding på et sæde med en 2-punktssele (normale sikkerhedsseler på passagersæder i fly). Barnesæder, som er specifikt designet til fastspænding med 3-punktsseler (normale sikkerhedsseler i biler), må ikke benyttes.

2. Barnesædet opfylder mindst en af følgende standarder:

  • Barnesædet er godkendt til brug i køretøjer i henhold til den europæiske standard ECE R44-03 eller senere versioner.
  • Barnesædet er godkendt til brug i motorkøretøjer og fly i henhold til den amerikanske standard US FMVSS nr. 213 og fremstillet efter disse standarder tidligst den 26. februar 1985. Amerikansk (US) godkendte autostole skal være mærket med følgende tekst, trykt med røde bogstaver: 1) "Dette system til fastspænding af børn er i overensstemmelse med alle gældende føderative motorkøretøjs-sikkerhedsstandarder" og 2) "Dette fastspændingssystem er godkendt til brug i motorkøretøjer og fly".
  • Barnesædet er godkendt til brug i fly i henhold til den tyske standard "Qualifizierungsverfahren für Kinderrückhaltesysteme (KRS) zur Verwendung in Flugzeugen" (TÜV/958-01/2001).
  • Barnesædet er godkendt til brug i motorkøretøjer og fly i henhold til den canadiske standard CMVSS 213/213,1.

CARES Child Aviation Restraint System er godkendt på Icelandarflyvninger. CARES er designet specielt til flyrejser for børn fra +1 år, som vejer fra 10 til 20 kg (22 til 24 pund). Venligst vær opmærksom på, at Icelandair ikke tilbyder CARES på sine flyvninger. 

Om bord:

  • Barnesædet skal fastspændes forsvarligt i et vinduessæde ved hjælp af sikkerhedsselen.
  • Det skal bemærkes, at flyselskabet ikke sørger for barnesæder.

Børnemåltid:

Det er muligt at bestille yoghurt og banan til babyer. Varmt vand fås altid om bord til opvarmning af mælk og babymad. Babymåltider skal bestilles på forhånd og mindst 24 timer før afgang eller på tidspunktet for reservation (Tel: +45 33 70 22 00).
Alle børn i alderen 2 – 11 år får serveret et måltid uden beregning på alle flyvninger.