For at gøre flyveturen sjovere for vores yngste passagerer giver vi dem lidt legetøj, f.eks. malebøger og farver e.l. Desuden kan vi tilbyde en særlig lydkanal for børn.

Det er ikke muligt at bestille for et ufødt barn. Når du planlægger at rejse med et ufødt barn, kan du efterfølgende tilføje hendes eller hans navn til bestillingen når barnet har fået sit navn. Venligst kontakt vores callcenter for assistance.

Barnesæder:

Passagerer, som rejser med børn, kan tage et godkendt barnesæde med om bord på betingelse af, at der er frie sæder på den pågældende afgang og at barnet er højst 2 år gammelt. Passagerer kan sikre et sæde til et barnesæde ved køb af barnebilletten. Brug af barnesæder er tilladt under alle flyrejsens faser, herunder også take-off og landing, på betingelse af, at:

1. Barnesædet er designet til fastspænding på et sæde med en 2-punktssele (normale sikkerhedsseler på passagersæder i fly). Barnesæder, som er specifikt designet til fastspænding med 3-punktsseler (normale sikkerhedsseler i biler), må ikke benyttes.

2. Barnesædet opfylder mindst en af følgende standarder:

  • Barnesædet er godkendt til brug i køretøjer i henhold til den europæiske standard ECE R44-03 eller senere versioner.
  • Barnesædet er godkendt til brug i motorkøretøjer og fly i henhold til den amerikanske standard US FMVSS nr. 213 og fremstillet efter disse standarder tidligst den 26. februar 1985. Amerikansk (US) godkendte autostole skal være mærket med følgende tekst, trykt med røde bogstaver: 1) "Dette system til fastspænding af børn er i overensstemmelse med alle gældende føderative motorkøretøjs-sikkerhedsstandarder" og 2) "Dette fastspændingssystem er godkendt til brug i motorkøretøjer og fly".
  • Barnesædet er godkendt til brug i fly i henhold til den tyske standard "Qualifizierungsverfahren für Kinderrückhaltesysteme (KRS) zur Verwendung in Flugzeugen" (TÜV/958-01/2001).
  • Barnesædet er godkendt til brug i motorkøretøjer og fly i henhold til den canadiske standard CMVSS 213/213,1.

CARES Child Aviation Restraint System er godkendt på Icelandarflyvninger. CARES er designet specielt til flyrejser for børn fra +1 år, som vejer fra 10 til 20 kg (22 til 24 pund). Venligst vær opmærksom på, at Icelandair ikke tilbyder CARES på sine flyvninger. 

Om bord:

  • Barnesædet skal fastspændes forsvarligt i et vinduessæde ved hjælp af sikkerhedsselen.
  • Det skal bemærkes, at flyselskabet ikke sørger for barnesæder.

Baby menu:

Vores babymenu omfatter babymad på glas/dåse bestående af kød, grøntsager og/eller frugt samt yoghurt og en banan. Babymenu skal bestilles på forhånd, mindst 24 timer før afgang eller i forbindelse med reservationen. Der er altid varmt vand om bord, så flasker og babymad kan opvarmes.

Børnemenu:

Aftenmenuen for børn består normalt af lasagne eller kalkun-nuggets. Der serveres mælk till. Børnemenu skal bestilles på forhånd, mindst 24 timer før afgang eller i forbindelse med reservationen.