Alle kæledyr, som transporteres med Icelandair, rejser i særlige klimakontrollerede områder af flyets fragtrum*. Der kan maksimalt medtages 4 dyretransportkasser på hvert fly, men to dyr kan dele en kasse, hvis de begge er små og af samme art. Passageren skal selv sørge for dyretransportkassen. Afgiften for dyretransport svarer til afgiften for ekstra bagage (overvægt e.l.) til den pågældende destination. Den samlede vægt for kæledyr og transportbur/kasse må ikke overstige 40kg.

Max.mål for transportbur/kasse er 92x56x71 cm. Kontakt venligst Icelandair Cargo hvis du rejser med et tungere kæledyr.

Der skal bestilles plads til kæledyret på forhånd som tillæg til passagerens reservation.

Hvis du ønsker at bestille transport for dit kæledyr, kontakt venligst:

Icelandair Danmark
Havneholmen 27-29 stuen
1561 Köbenhavn V

Tlf. + 45 33 70 22 00
Fax + 45 33 70 22 01
E-mail denmark@icelandair.is

Bemærk venligst: Mange lande kræver obligatorisk karantæne for kæledyr efter indrejse. Det er passagerens eget ansvar at undersøge indrejselandets krav. Kontakt venligst ambassaden for din destination for at få oplyst, om det er tilladt at medbringe dit kæledyr, før du bestiller dyretransport.

Fører-, rednings- og narkohunde må medbringes i kabinen, men der skal bestilles plads til dem på forhånd.

Når du bestiller transport for dit kæledyr, vil du blive bedt om at oplyse eksakte dimensioner og vægt for transportkassen med kæledyret indeni.

Special rules apply for transport of animals to/via the United Kingdom

All pets travelling to U.K. must be transported as cargo consignment. Please contact Icelandair Cargo for further information on transport of animals to/via the U.K.

Did you accomplish what you wanted to do on this page?YesNo