17.05.2011 10:18
Icelandair markerer åbningen af den nye rute til Washington D.C. med at forlænge sæsonen til januar 2012.

!7. maj er dagen for første flyvning til Washington D.C. Icelandairs nyeste destination i USA. Den oprindelige plan var, at operere ruten fra 17. maj til 13. september, men i april blev sæsonen forlænget med en måned og antal flyvninger øget fra fire til fem om ugen i juli og august. Nu er det så besluttet, at fortsætte flyvninger til Washington D.C. fire gange om ugen frem 8. januar 2012

Med sæsonforlængelsen øges antal afgange til Washington D.C. med 70 i forhold til den oprindelige plan og forlængelsen betyder også, at vinterpausen bliver ganske kort, nemlig blot et par måneder før ruten gentoptages i marts 2012.

Også i år har Icelandair to daglige afgange til Boston og New York i sommermånederne, henholdsvis morgen og eftermiddag og Icelandair har således i alt 53 ugentlige afgange til Nordamerika denne sommer.

Icelandair har været i luften i over 70 år og flyver i dag til 30 destinationer i Nord-Amerika og Europa: New York, Boston, Minneapolis/St.Paul, Seattle, Orlando og Washington D.C. i USA samt Toronto og Halifax, Nova Scotia i Canada.
Icelandair`s skandinaviske destinatinoer er: København, Billund, Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm og Göteborg. Selskabet transporterer årligt ca. 1,5 millioner passagerer til, fra og via Island med Keflavik som knudepunkt.