Pingdom Check
05/20/2015 | 12:00 AM

Icelandair åbner den 15. nordamerikanske destination

Icelandair åbner den 15. nordamerikanske destination: Helårsrute til Chicago, Illinois

 

Det er ret beset et gensyn når Icelandair vender tilbage til Chicago i Illinois, USA i marts 2016 med fire ugentlige afgange hele året. Chicago O‘Hare International er den 15. nordamerikanske destination i Icelandairs rutenet.

 

Icelandair har været flyvende siden 1937 og har tidligere serviceret Chicago, nemlig i en 15 år lang periode fra 1973 – 1988. Det er mange destinationer siden og nu vender selskabet tilbage til „the Windy City“ i en meget mere erfaren version med moderne og komfortable fly med tre kabineklasser, individuel underholdningssystem og Wi-Fi.

 

„Vi er meget spændte på og glade for at vende tilbage, som et større og bedre flyselskab og meget bedre rustet til at servicere Chicago, med sine næsten 10 mio. indbyggere. Islændinge og europæere får endnu nemmere ved at komme til byen og opleve Chicagos historie og puls med Icelandairs direkte rute fra Island og vi ser meget frem til at få Chicago på rutekortet“ siger Birkir Hólm Gudnason CEO Icelandair.

 

Icelandair har i den grad været med til at forbinde Nordamerika med Europa via ruterne fra Island med nordamerikanske destinationer for en hver smag og temperament. Med Chicago på kortet er det blot endnu en oplagt mulighed at holde pause i Island på vej over Atlanten med en Icelandair Stopover og kombinere to helt forskellige oplevelser på samme rejse uden ekstra billetomkostninger.

 

Chicago O‘Hare International er en af USAs travleste og mest fremsynede lufthavn som gateway til midtvesten og med et stort antal  forbindelser videre.

 

Icelandair har 40 destinationer, her af 15 i Nordamerika: Boston, Washington D.C., New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland (åbner 19.5.) og Chicago (åbner marts 2016) i USA og Toronto, Halifax, Vancouver og Edmonton i Canada.