05.07.2012 07:50

Association of European Airlines (AEA) har for nylig kåret Icelandair som Europas mest præcise flyselskab  på de lange ruter. Tallene, som dækker maj måned, viser, at Icelandair ligger helt i top med 91.1%. Icelandair lå også i top i perioden januar – maj med 89.9% fly til tiden.

På alle internationale flyvninger – også inklsusive de kort- og mellemdistancer som Icelandair ikke servicerer – er Icelandair stadig på femtepladsen ud af 25 internationale flyselskaber med, indtil videre,  en punktlighed på 89.9 i dette år . AEA offentliggør jævntligt tal fra sine medlemmer.

”Punktlighed er en meget væsentlig faktor hos Icelandair og det er selvfølgelig vigtigt for os, at vi ligger helt i top sammenlignet med andre europæiske flyselskaber” siger Birkir Hólm Gudason, Icelandairs adm. Direktør. Birkir tilføjer: ”Set i lyset af, at vi for ikke så længe siden har øget vores rutenetværk og nu har ca. 400 ugentlige flyvninger er det en ekstra god nyhed”.

Seneste nye medlem i Icelandairs rutefamilie er helårsruten til Denver, Colorado og Icelandair har således syv amerikanske og to canadiske destinationer.

Som en ekstra service her i sommerperioden, tilbyder Icelandair direkte fly fra Keflavik til Akureyri, Nordislands største by og Islands næststørste. Akureryri services med op til fire ugentlige afgange i perioden 7. juni – 30. september, hvilket gør rejsen til Nordisland lettere og hurtigere da man ikke skal via Reykjavík.