Pingdom Check
11/22/2016 | 12:00 AM

Icelandair Stopover Buddies

Icelandairs Stopover Buddies er tilbage igen i absolut storform og denne gang med en ny dimension: Har man noget at fejre, en særlig mærkedag eller noget helt tredje står Icelandair Celebration Stopover Buddies klar til at gøre Islandsturen til noget helt særligt inden rejsen fortsætter over Atlanten.

 

I starten af 2016 introducerede Icelandair en ny service: Nemlig Icelandair Stopover Buddies, en gratis guideservice til Icelandair passagerer med stopover i Island inden rejsen fortsætter til eller fra Nordamerika. Med til historien hører, at alle buddies er Icelandairmedarbejdere, som stiller deres lokalkendskab og interesser til rådighed for Icelandairs passagerer i op til 24 timer og det er ganske gratis.

 

Men Icelandair Stopover Buddies har mere end kendskab til ”hemmelige steder”, de kender også en masse mennesker: Andenpiloten Sverrirs bror er en del af det islandske band Of Monsters and Men og han kan måske arrangere et lille ekslusivt møde med bandet under Iceland Airwaves musikfestival. Stewardesse Hlíf er i familie med anføreren på damefodboldlandsholdet og kan tage med dig og se en kamp. Eller kaptajn Björn som er vild med action og alverdens udendørs aktiviteter, han kan hjælpe med at finde det helt rigtige sted til det ultimative frieri.

 

Icelandair Stopover Buddy service fik en overvældende modtagelse i første runde, derfor gentages succesen. Icelandair tilbyder servicen frem til udgangen af marts 2017 så endnu flere af Icelandairs passagerer kan få glæde af en Stopover Buddy.

 

Planlægger man en rejse med Icelandair til f.eks. New York, er det oplagt at udforske Island på vej til eller fra Nordamerika. Det er sin sag at gennemskue hvad man skal se, især hvis det er første gang man besøger Island, men det kan en Icelandair Stopover Buddy råde bod på: Man ser Island gennem lokale øjne, man oplever steder man måske ikke selv var faldet over og er der oven i købet noget at fejre, har man sin helt egen party planner lige ved siden af.

 

Stopover Buddies kan også assistere hvis man vil være med til at markere en lokal mærkedag i vintermånederne, som ankomsten af de islandske julesvende, Reykjavík lysfestival eller den Årlige Øldag.

 

Hvad der eventuelt skal fejres er naturligvis helt op en selv at definere. Det kan være en rund fødselsdag, et flueben på den personlige bucket list, bare det at rejse kan være grund nok, det skal ses som et ekstra tilbud og twist derfor Icelandair Celebration Stopover Buddies.

 

Icelandair Stopover Buddies er til rådighed for Icelandairs translatlantiske passagerer frem til 31. marts 2017. Læs mere og se hvordan man anmoder om en Stopover Buddy på icelandair.com/stopover-buddy. Info generelt om Icelandair Stopover icelandair.dk/stopover.

 

Icelandair har 45 destinationer, her af 18 destinationer i Nordamerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, Chicago, Philadelphia (fra maj 2017), Tampa Bay (fra September 2017) i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal i Canada.