fra kr. 4.881,-

Oplev Islands sprudlende kreative scene med Icelandair. Kom bag om tæppet , få adgang til den blomsterende islandske designscene og få det ultimative city break under Islands årlige designfestival DesignMarch, hvor verdens nordligste hovedstad syder og bobler af kreativ energi. Festivaldato 12. – 15.3.2015

Bestil nu

DesignMarch forener den kreative energi her i Nordatlanten - I fire dage, er over 100 udstillinger, workshops, arrangementer og begivenheder i hele Reykjavik, lige fra havnen til hovedgaden og lavalandskabet uden for byen, med til at omdanne hele byen til en stor kreativ scene. Mode, grafisk design, arkitektur - verdens nordligste hovedstad lever og ånder design.

Festivaldatoer:
12. – 15. marts 2015

Icelandair DesignMarch pakkerejse serverer en af de mest innovative og spændende nye designscener for dig på et sølvfad, så du kan opleve det hele fra første parket.

Vi har reserveret en plads til dig til så du kan opleve det absolut nyeste inden for islandsk design under Reykjavik Fashion Festival. Det er den 6. årlige Reykjavik Fashion Festival skræddersyet til alle, der er interesseret i Islands spændende designunivers. Du vil helt sikkert også blive inspireret af ledende lokale og internationale designudviklere til DesignTalks. Og det stopper ikke her: Din DesignMarch pakke indeholder et ekslusivt progam med invitationer til særlige arrangementer, insider tips, anbefalinger fra lokale og meget mere så du får det hele ud af oplevelsen.

Med DesignMarch VIP tasken får du alt festivalmateriale leveret direkte til dit hotelværelse. DesignMarch tasken, produceres specielt til DesignMarch 2015 i begrænset antal i (100% bomuld og designet af Ármann Agnarsson og Jónas Valtýsson), er perfekt til slentreturene i Reykjaviks gader på vej fra arrangement til arrangement.

Husk også…

 

 • Få det sidste nye look fra lokale modedesignere – eller prøv den traditionelle uldsweater, lopapeysa. Reykjaviks hovedgade huser mange lækre og indbydende butikker med lokalt design.
 • Gå en tur langs havet ved Harpa koncerthus hele vejen til den altid travle tørdok og besøg caféerne og butikkerne der i den grad har indtaget havnefronten. 
 • Kom helt tæt på kreativiteten i byens gallerier og museer. Must-sees inkluderer Iceland Museum of Design and Applied Arts og det meget imponerende designgalleri SPARK Design Space.
 • Hvis du vil lokalisere alle designhotspots i Reykjavik og omegn, besøg Islands designcenter her http://blog.icelanddesign.is/reykjavik-design-guide/

Flere oplysninger finder du på festivalens web: www.designmarch.is

Program:

Onsdag 11. marts: Ankomst

Torsdag 12. marts: DesignTalks med ledende internationale designudviklere og lokale designere. Officiel festivalåbning. Åbningsfester (invitationer inkluderet i DesignMarch Survival Kit)

Fredag 13. marts: Arrangementer, invitationer inkluderet i DesignMarch Survival Kit.

Lørdag 14. marts: Der er reserveret plads til dig til det absolut nyeste inden for islandske design under Reykjavik Fashion Festival. Byfestival mere end 100 forskellige arrangementer i hele Reykjavik, som i dagens anledning er omdannet til en stor designscene.

Søndag 15. marts: Søndag betyder afslapning, tage det helt roligt, sove længe og bare trække den friske atlanterhavsluft helt ned i maven. Der er stadig masser af aktivitet, så gå en tur i centrum og får indhentet det forsømte fra de andre dage. Søndag er også perfekt for at tage på eventyr i den skønne islandske natur lige uden for Reykjaviks bygrænse. Måske du er i humør til gejsere, vandfald eller en søndagstur på en gletcher?

Mandag 16.marst

Hjemrejse

Her kan du finde mere informationer om hotellerne som du kan vælge imellem.  Bemærk at ikke alle hotellerne er ledige på alle datoer.

**** Hilton Reykjavik Nordica    

Hilton Reykjavik Nordica hotel ligger i hjertet af Reykjavik, i trekanten, der forbinder det nye centrum, den historiske og business-distriktet i byen.
Alle af Reykjavik`s største attraktioner er kun få minutter væk, hvilket gør hotellet ideelt placeret til at få det bedste fra hovedstaden. Inden for fem minutters gang er det Laugardalur udendørs aktivitet park, hvor en af ​​Reykjaviks bedste udendørs swimmingpools ligger samt Reykjavik's husdyr zoo.  Hilton Reykjavik Nordica er et moderne hotel som bl.a har eget fitness center og spa.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Marina    

Beliggende i den up-and-coming havneområde, er Icelandair Hotel Reykjavik Marina ikke bare et andet hotel i Reykjavik. Dette hotel - som åbnede i foråret 2012 - bestræber sig på at levere en mere autentisk Reykjavik oplevelse, ved at syntetisere byens rige maritime historie med sit farverige, levende og moderne kultur. Icelandair Hotel Reykjavik Marina er sandsynligvis det eneste hotel i verden, hvor du kan næsten røre de enorme skibe i tørdok. Et hotel som er værd at besøge.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Natura  

Den nyligt navngivne og nyligt renoverede Icelandair Hotel Reykjavik Natura giver stor værdi for pengene. Her finder du varm og indbydende atmosfære, fyldt med gennemtænkte detaljer inspireret af den smukke natur, der omgiver selve ejendommen. Icelandair Hotel Reykjavik Natura omfavner sin arv - dens udprægede islandske rødder, herunder værker fra lokale kunstnere, de friskeste lokale råvarer, et geotermisk indendørs pool og alle moderne bekvemmeligheder

Inkluderet:

 

 • Fly t/r med Icelandair i komfort og sikkerhed   
 • Lufthavnsskatter og afgifter,
 • overnatninger på et af vores flotte hoteller
 • Indgang til DesignTalks, inkl. let frokost
 • Indgang til Reykjavik Fashion Festival, venligst husk at svare.
 • DesignMarch eksklusive program til VIP arrangementer, insidertips og anbefalinger fra lokale så du får så meget som muligt ud af det hele. 
 • VIP taske som indeholder: Velkomstbrev fra DesignMarch holdet, DesignMarch 2015 program med detaljeret oversigt over festivalen og masser af ekstra information om islandsk design.
  Reykjavik Grapevine, DesignMarch Special edition. 
  Insiders‘guide til DesignMarch – ekslusive invitationer og adgang til VIP arrangementer og insider tips og tricks til den islandske designscene.

Altid inkluderet med Icelandair

 • 23 kg baggage plus 10 kg handbaggage
 • Individuelt underholdningssystem
 • Kaffe, the og mineralvand
 • Måltid for børnene
 • Valg af sæder

 

Ikke inkluderet:

Transfer til og fra Keflavik internationale lufthavn, hotel transfers, som kan købes online eller ved ankomst til Keflavik lufthavn.

 

Transport til og fra events med mindre det er angivet.

Begrænset antal

Kan kun bestilles online.

Icelandair tager forbehold for trykfejl på internettet og oplyser at ændringer kan forekomme.

Alle pakkepriser er baseret på ledige pladser. Højere priser kan forekomme, når de billigste billettyper er udsolgt.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 73