fra kr. 4.881,-

Oplev Islands sprudlende kreative scene med Icelandair. Kom bag om tæppet , få adgang til den blomsterende islandske designscene og få det ultimative city break under Islands årlige designfestival DesignMarch, hvor verdens nordligste hovedstad syder og bobler af kreativ energi. Festivaldato 10. – 13.3.2016

Bestil nu

DesignMarch forener den kreative energi her i Nordatlanten - I fire dage, er over 100 udstillinger, workshops, arrangementer og begivenheder i hele Reykjavik, lige fra havnen til hovedgaden og lavalandskabet uden for byen, med til at omdanne hele byen til en stor kreativ scene. Mode, grafisk design, arkitektur - verdens nordligste hovedstad lever og ånder design.

Marts måned er det helt rigtige tidspunkt at udforske den innovative islandske designscene. Festivaldatoer: 10. – 13. marts 2016

 

Icelandair bringer dig til Islands årlige designfestival DesignMarch

Det perfekte city break, hvor du kan opleve Reykjaviks kreative scene, med masser af design events som bringer endnu mere liv til byen.

I fire dage vil mere end 100 udstillinger, workshops og andre arrangementer dominere Reykjavik, fra fiskerihavnen til hovedgaden og lavasletterne der omgiver byen. Hele byen er omdanndet til én stor designbegivenhed og uanset om det er modedesign, grafisk design eller litteratur, lever og ånder verdens nordligste hovedstad for design.

Kom til ferniseringer og besøg gallerier, slap af på Reykjaviks finurlige cafeer, køb lokalt design, flyd ud i det geotermiske pools, spis gourmetmad og mød de lokale designere over en cocktail – DesignMarch syder og bobler af kreativ energi.

Husk også…

 • At få det nyeste look fra de lokale designere – eller prøv en klassisk islandske sweater, lopapeysa. Reykjaviks hovedgader huser masser af små designbutikker med egne systuer og værksteder proppet med lokalt design.
 • Tag en slentretur langs vandet fra Harpa koncerthus hele vejen til den altid travle havn og læg vejen forbi cafeer og designbutikker der har taget havnefronten med storm.
 • Bliv bekendt og fortrolig med det islandske kreative talent i byens gallerier og museer. Must sees inkluderer Iceland Museum of Design and Applied Arts og det enestående designgalleri SPARK.

For alle designdestinationer i Reykjavik og i resten af Island, besøg Iceland Design Centre designuide her. Læs mere om DesignMarch og DesignTalks.

 

Forslag til PROGRAM:

Onsdag 9. marts

 • Ankomst til Island

Torsdag 10. marts

 • DesignTalks med førende internationale designtænkere og lokale designere i Harpa
 • Officiel åbning af festivalen på Reykjavik Kunstmuseum.

 Fredag 11. marts

 • Åbning og arrangementer rundt om i byen

Lørdag 12. marts

 • Bymarked med over hundrede arrangementer i hele Reykjavik der omdanner byen til en stor designscene.

Søndag 13. marts

 • Søndag er lig med at slappe af, sove længe og indånde den rene atlanterhavsluft. Mange af udstillingerne er stadig åbne og der er flere events i gang så det ligger lige for, at gå en tur i centrum og samle op på det du måske ikke nåede de foregående dage.
 • Søndag er også den perfekte dag til at tage på tur uden for Reyjavik og opleve den mageløse natur af en anden verden, som er lige på den anden side af bygrænsen. Hvad siger du til at se en gejser, et vildt vandfald eller måske spadsere en tur på en gletcher?

Mandag 13. marts

 • Hjemrejse

Her kan du finde mere informationer om hotellerne som du kan vælge imellem.  Bemærk at ikke alle hotellerne er ledige på alle datoer.

**** Hilton Reykjavik Nordica     

Hilton Reykjavik Nordica hotel ligger i hjertet af Reykjaviki trekanten, der forbinder det nye centrum, den historiske og business-distriktet i byen.

Alle af Reykjavik`s største attraktioner er kun få minutter væk, hvilket gør hotellet ideelt placeret til at få det bedste fra hovedstaden. Inden for fem minutters gang er det Laugardalur udendørs aktivitet park, hvor en af ​​Reykjaviks bedste udendørs swimmingpools ligger samt Reykjavik's husdyr zoo.  Hilton Reykjavik Nordica er et moderne hotel som bl.a har eget fitness center og spa.

 **** Icelandair Hotel Reykjavik Marina     

Beliggende i den up-and-coming havneområde, er Icelandair Hotel Reykjavik Marina ikke bare et andet hotel i Reykjavik. Dette hotel - som åbnede i foråret 2012 - bestræber sig på at levere en mere autentisk Reykjavik oplevelse, ved at syntetisere byens rige maritime historie med sit farverige, levende og moderne kultur. Icelandair Hotel Reykjavik Marina er sandsynligvis det eneste hotel i verden, hvor du kan næsten røre de enorme skibe i tørdok. Et hotel som er værd at besøge.

**** Icelandair Hotel Reykjavik Natura   

Den nyligt navngivne og nyligt renoverede Icelandair Hotel Reykjavik Natura giver stor værdi for pengene. Her finder du varm og indbydende atmosfære, fyldt med gennemtænkte detaljer inspireret af den smukke natur, der omgiver selve ejendommenIcelandair Hotel Reykjavik Natura omfavner sin arv - dens udprægede islandske rødder, herunder værker fra lokale kunstnerede friskeste lokale råvareret geotermisk indendørs pool og alle moderne bekvemmeligheder

**** Radison Blu Hotel Saga        

Hotellets beliggenhed nær Reykjaviks centrum tilbyder ideel base for at udforske byen. Der er kun en kort gåtur til en række nærliggende attraktioner og kun 45-minutters kørsel fra Keflavik Lufthavnmed indenrigs lufthavnen, Reykjavik Lufthavn kun få minutter væk. Der er kun kort gåtur til kysten og  byens populære museer og attraktioner.  Et klassiskt hotel med rig tradition.

 
**** Grand Hotel Reykjavik

Dette førsteklasses, firestjernede hotel ligger i et roligt område kun 2 km fra Rekjavik centrum. Laugardalslaug, Islands største swimming pool ligger også inden for gådistance og havet er bare få skridt væk.

 

**** Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavík  - i Reyjkavik centrum er det største hotel i Island. Det ligger i Reykjavíks handelsdistrikt og en kort gåtur fra Laugavegur, Reykjavíks hoved shoppinggade.Hotellet har 16 etager og all værelser har fantastisk udsigt ud over byen og bugten.Slap af med en islandsk fadøl i Beergarden og nyd middagen i Fosshotel Reykjaviks restaurant, Haust.

 

**** Radisson Blu 1919 Hotel

Radisson Blue 1919 ligger i det fashionable 101 distrikt i Reykjavík centrum tæt på havnen. Bygningen er fra 1919 og hotellet ligger en bare 12 minutters gåtur fra Hallgrimskirken og otte minutter fra Reykjavík havn. De varme og stilfulde værelser og suiter har alle Wi-Fi, the- og kaffemaskiner. Hotellet har også en lækker restaurant og indbydende cocktailbar, ligesom der er business center, tre mødelokaler og fitnesscenter. 

*** Hotel Klettur  

Hotel Klettur er en smuk førsteklasses hotelet stenkast fra Reykjavik centrumHotellet har 86 værelserhvoraf der er 66 Standard værelser og 20 deluxe-værelser. 10 af de Deluxe værelser har egen balkon og de andre 10 har en stor visning med udsigt over bugten og de omkringliggende bjerge. Hotellet har en smuk lounge på første sal og en morgenmadsrestaurantDer er ikke serveret frokost eller middag på Hotel Klettur

 ** Hotel Cabin    

Hotel Cabin åbnede i maj 1997 og blev renoveret i begyndelsen af 2007, Hotel Cabin roser sig af at tilbyde vores gæster en varmvenlig gæstfrihed og et højt niveau af komfort til overkommelige priser.

Hotel Cabin beliggende inden for rækkevidde af Reykjavíks centrum med sit pulserende natteliv og fremragende valg af restauranter med retter fra mange forskellige lande. Samtidig er det en let fem minutters gang til  byens største park, swimmingpool og udendørs rekreativt område.

 

 

 

Inkluderet:

 • Fly t/r med Icelandair i komfort og sikkerhed   
 • Lufthavnsskatter og afgifter,
 • Overnatninger på et af vores flotte hoteller

Altid inkluderet med Icelandair

 • 23 kg baggage plus 10 kg handbaggage
 • Individuelt underholdningssystem
 • Kaffe, the og mineralvand
 • Måltid for børnene
 • Valg af sæder

 

Ikke inkluderet i prisen:

Transfers til og fra Keflavik lufthavnen/Reykjavik (kan bestilles sammen med pakkerejsen)

Transport til og fra arrangementer

Entre til Designtalks 2016. Billetter kan løbes på www.harpa.is

Begrænset antal

Kan kun bestilles online.

Icelandair tager forbehold for trykfejl på internettet og oplyser at ændringer kan forekomme.

Alle pakkepriser er baseret på ledige pladser. Højere priser kan forekomme, når de billigste billettyper er udsolgt.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 73

Lignende Pakker

Iceland Airwaves

fra kr.3.406,-

Der er ingen grund til at frygte efteråret for derude, hvor det er aller mørkest, venter årets cooleste festival nemlig Iceland Airwaves.
Iceland Airwaves
Udforsk Island i vinterudgave og oplev den rå og storslåede natur med vulkaner, boblende varme kilder og flydende isbjerge. Opdag den islandske sydkyst inklusiv Jökulsárlón gletcherlagune.
Hidden Power Northern Lights Hunt