fra kr. 2.559,-

Mageløse landskaber, tomme veje og ikke eksisterende trafikpropper - Island er helt enkelt stedet at tage på opdagelse i ”egen” lejebil.

Bestil nu

Mageløse landskaber, tomme veje og ikke eksisterende trafikpropper - Island er helt enkelt stedet at tage på opdagelse i ”egen” lejebil. Imponerende bjerge, lavasletter og vandfald på ”hvert et gadehjørne” er med til skabe en følelse af en anden verden.

Icelandair Holidays og Hertz er er gået sammen i et fælles tilbud om at opleve Island på fire hjul. Inkluderet i pakken er fly fra København eller Billund og lejebil i hele perioden. Det er meget nemt: Du henter bilen hos Hertz i lufthavnen i Keflavik og afleverer den samme sted inden afgang. 

 

Det geniale ved denne pakkerejse er, at du laver din egen rejseplan undervejs i forhold til hvordu vil bo og hvor længe. Følgende forslag er tænkt som inspiration:

 

 • Kør til Blue Lagoon når du ankommer eller før afrejse. Det tager ikke mere end 25 minutter at køre fra Keflavik International Airport til Blue Lagoon.
 • Kør langs sydkysten og besøg Jökullsárlon gletcherlagune. På vejen passerer du berømte Eyjafjallajökull og talrige smukke vandfald som Skogafoss og Seljalandsfoss.
 • Vælg flere dage når du bestiller turen så du kan køre hovedvej 1 (ringvejen) hele vejen rundt Island.
 • Hold øje med vejrudsigten og nordlys (størst chance er fra oktober til april).
 • Brug mindst en dag i Reykjavík. Masser af parkeringspladser gør det let at komme af med bilen.

Pris med to personer i bilen fra:

Bil i grp Y :   Toyota Yaris automatic Pris fra : 2.559,-
Bil i grp B2:  Toyota Auris automatic Pris fra : 2.719,-
Bil i grp T :   Toyota Auris station  Pris fra : 2.719,-
Bil i grp O:   Toyota RAV4 4WD automatic Pris fra : 3.219,-
Bil i grp I:    Toyota Land Cruiser 4WD automatic Pris fra : 3.559,-

 

De annoncerede priser er baseret på rejseperiode januar til marts/oktober til december 2017 med begrænset udbud på udvalgte datoer og destinationer. Ekstra gebyr for højsæson og afgang fra London Heathrow kan forekomme. Meget begrænser udbud i skoleferier og i forbindelse med højtider. De viste biler er kun eksempler og specifikke modeller i den relevante bilkategori kan varierer i forhold til udbud og udstyr. 

Inkluderet:

 • Returbillet på Economy Class
 • Udlejningsbil fra ankomst til afgang
 • Ubegrænset kilometer
 • CDW (Collision Damage Waiver)
 • Én autoriseret chauffør
 • Når du har foretaget bestilling, vil du modtage bekræftelse som er din købsdokumentation, e-billet til flyrejsen og inden for to arbejdsdage vil du også modtage bekræftelse på billeje fra Hertz. 

 

Ikke inkluderet:

 • Overnatning
 • Brændstof
 • Lufthavnsgebyr ( ISK 4800 )
 • Yderligere forsikringsdækning

 

Venligst vær opmærksom på:

Undersøg hvordan du er dækket rejseforsikringsmæssigt før du tager på ferie.

 

Hertz kan tilbyde ekstra forsikring til basisforsikringen (CDW Collision Damage Waiver), som er inkluderet i din billeje.

 

Hertz tilbyder SCDW så du kan nedsætte din selvrisiko fra ca ISK 229.500/ISK 386.750  til ca. ISK32.300/ISK 73.100  Præmien er ca. kr. ISK 1800/ISK 2550 pr. dag afhængig af størrelsen på din lejebil.

 

Forruden er ikke dækket af ovenstående (SCDW), men Hertz tilbyder ekstra forsikring for ruder og forlygter for ca  ISK 900/ISK 1500 uden selvrisiko.

 

Hvis du beslutter at køre i gennem vand/floder er det altid på eget ansvar da ingen forsikringer dækker vandskade. Husk altid at køre MEGET langsomt igennem floder.

 

Dæk og bilens undervogn er ikke forsikret i Island og vi anbefaler, at køre forsigtigt på alle veje og være ekstra opmærksom på fjeldveje (F-veje).

 

Hertz i Island er det eneste biludlejningsfirma i Island der tilbyder forsikring mod sand/askestorme. Forsikringen koster ca ISK 1800/ISK 2550 pr dag og har en selvrisiko på ca. ISK 229.500/ISK 386.750

 

De til tider forekommende ekstreme vejrsituationer i Island gør, at du skal være ekstra opmærksom på de lokale vejrudsigter og hold dig også orienteret om eventuel kraftig vind/storm.

 

Begrænset antal 

Kan kun bestilles online
Icelandair tager forbehold for trykfejl på internettet og oplyser at ændringer kan forekomme.

Alle pakkepriser er baseret på ledige pladser. Højere priser kan forekomme, når de billigste billettyper er udsolgt.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 73

Lignende Pakker

Book et fly og hotel i Island her, de bedste priser og den rigtige Islandsoplevelse fra kun 2.742,-
Storbyferie i Reykjavik
Rejse til Island t/r med to hotelovernatninger og Golden circle, fra kr. 3.952,-Det er så praktisk at Islands tre absolut mest berømte naturseværdigheder ligger i passende afstand fra Reykjavik
Gullfoss og Geysir oplevelse