fra kr. 3.119,-

Fantastiske naturseværdigheder og en chance for at se nordlys.

Bestil nu

Denne magiske Islandstur tager dig til Golden Circle, hvor du kan se det majestætiske vandfald Gullfoss, det geotermiske område Geysir og Islands historiske nationalpark Thingvellir. Du kommer også til at bruge en aften i selskab med andre i jagten på nordlys. Booking af denne pakke giver dig også mulighed for at udforske Reykjavik og omegn, lige fra de hyggelige caféer og det livlige natteliv. Se den fulde rejseplan nedenfor for yderligere oplysninger.

INKLUDERET:


REJSEPLAN


DAG 1

Velkommen til Island! Check ind på dit hotel i Reykjavik, og gør dig klar til dit ophold. Gåemn tur for at udforske den charmerende gamle bydel i Reykjavik, og nyd byens nordiske vibes. Hvis du er sulten, er der masser af restauranter at vælge imellem. Prøv en af de mange ture, som kan bookes, herunder hvalsafari og ridning.

DAG 2
Brug din gratis adgang til Aurora Reykjavik Northern Lights Centre om dagen for at opleve nordlys gennem videnskab, historier og legender fra hele verden. Forbered til Nordlysturen, som tager dig hen til aftenens bedste udsigtssteder, Moder Natur har valgt. Nordlys kan dukke op lige uden for Reykjavik, eller i midt ude i lavaen. Køreturen varer ca en time. Hver tur er unik, hvilket er en del af dit eventyr, og din guide gør brug af de mest opdaterede rapporter for vejr og solaktivitet, når jeres rute bliver planlagt. Busserne er udstyret med wi-fi. Afgangene er fra kl. 21-22 afhængig af tidspunktet på året, og opsamling ved hotellerne begynder 30 minutter inden. Nordlys er et naturfænomen, og tilstedeværelse kan ikke garanteres.

DAG 3
I dag begiver du dig ud på turen til den Gyldne Cirkel, inklusive et besøg til det berømte geotermiske område Geysir, som er fyldt med varmekilder, springende gejsere og boblende mudderpøle. Turen tager dig også til Gullfoss, dronningen af Islands vandfald. Sidst, men bestemt ikke mindst, en tur til Thingvellir Nationalpark, som er det oprindelige hjemsted for verdens ældste eksisterende parlament. Den midtatlantiske højderyg kan tydeligt ses her, og den har langsomt trukket Island fra hinanden langs de tektoniske plader. Hotelopsamling foregår kl. 08:30.

DAG 4
Sig farvel til Island (for nu!), før du tager til Keflavik for din returrejse med Icelandair!

BETINGELSER

• Den angivne pris per person er baseret på laveste tilgængelige flypris og to personer, der deler et standard gæsteværelse på Hotel Cabin i tre nætter. Prisen gælder for rejseperioden september – december 2018 på udvalgte datoer. Der er begrænset tilgængelighed. Priser og afgangsdato kan variere.Tilbud fås kun online.
• Det er ikke garanteret, at der bliver set nordlys. Der gives ingen refundering eller prisnedslag, hvis der ikke ses nordlys under turen.


Begrænset antal

Kan kun bestilles online

Icelandair tager forbehold for trykfejl på internettet og oplyser at ændringer kan forekomme.
Alle pakkepriser er baseret på ledige pladser. Højere priser kan forekomme, når de billigste billettyper er udsolgt.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 73

Lignende Pakker

Book et fly og hotel her, de bedste priser og den rigtige Islandsoplevelse fra kun 2.299,-
Byg din egen Islandstur
Vil du opleve den bedste hvalsafari? Tag på udkig efter klodens største indbyggere i Islands klare vand.
City break med hvalsafari

Fly & Drive

fra kr. 2.559,-

Mageløse landskaber, tomme veje og ikke eksisterende trafikpropper - Island er helt enkelt stedet at tage på opdagelse i ”egen” lejebil.
Fly & Drive