Vi har haft en fantastisk tid!

I løbet af vinteren matchede vores Stopover Buddies med hundredvis af ivrige rejsende. Modtagelsen har været overvældende, og vi vil gerne takke hver og én af jer, som tog jer tid til at deltage, forespørge og følge!

Nu forbereder vores buddies sig på næste sæson: efteråret 2016. De vender tilbage for fuld styrke med nye eventyr og idéer – klar til at byde Stopover-passagerer velkommen med den livsglæde og positivitet, som Icelandairs ansatte er kendt for!

Stay tuned! Sign up for our newsletter and get a notification as soon as our Stopover Buddy service returns in the autumn of 2016.

Oplev Island med en Icelandair Stopover

Lær Icelandair Stopover Buddies at kende

EVENTYR-BUDDIES

De skræddersyede Adventure Buddy-udflugter var ikke som noget andet og tiltrak mennesker med en pæn sjat nysgerrighed og mod.

Play Video

For dem, der påskønner rejsen i ligeså høj grad som destinationen, var det at springe ud i det og vælge en Adventure Buddy kronen på værket.

Play Video

Et utal af skiløbere over hele verden kan nu krydse islandsk sne af på deres liste.

KULTUR-BUDDIES

Mange bad en Culture Buddy om at guide dem via den islandske tænkemåde, mens de prøvede kræfter med de traditionelle aktiviteter i helt andre omgivelser.

Play Video

Der findes også kultur uden for museerne. Og sågar uden for Reykjavík. Det kan enhver Culture Buddy bekræfte.

Play Video

At slå pjalterne sammen med en Culture Buddy for at se, hvordan en lokal forener de to hobbyer, viser sig et være meget populært. Nu har mange fundet ud af, at strikning og skøjteløb er de perfekte makkere.

MAD-BUDDIES

Food Buddies var meget efterspurgte og populære for gourmeterne og rejsende på kulinariske ekspeditioner. Vi kan kun gå ud fra, at de forlod landet med godt humør og fuld mave!

Play Video

At anmode om en Food Buddy betød ofte at fange sin middag og spise den bagefter!

Play Video

Og nogle af vores Food Buddies leverede et kulinarisk show, der var guderne værdige.

SUNDHEDS-BUDDIES

Da det drejede sig om at udvide horisonterne og se, hvad vi kan foretage os på denne ø med alle ekstremerne for at holde formen, bevare sundheden og fastholde energien, stod vores Health Buddies klar.

Play Video

De, der har været interesseret i løb eller træningsaktiviteter, fandt artsfæller i Health Buddies.

Play Video

Nogle af dem afslører endda nogle af Islands hemmeligheder bag evig ungdom, uanset hvor gammel man er.

LIVSSTILS-BUDDIES

En del af jer har forespurgt en Lifestyle Buddy som ledsager til alle slags udflugter, der spænder fra at udforske vulkaner og bestige bjerge til at opdage, hvor dejligt det kan være at løse alverdens problemer i et varmt spabad.

Play Video

Vi rekrutterede en Lifestyle Buddy til at vise Islands mere bjergrige side.

Play Video

Vi havde også en Lifestyle Buddy, som var klar til at vise dig Islands undergrund.

NATUR-BUDDIES

Hvis du er begejstret for den flotte natur, vandfaldene, de mosfyldte lavamarker, søerne, gletsjerne, "træerne" og meget mere, skal du bestemt tage til Island sammen med en Nature Buddy.

Play Video

Vores buddies sidder ikke og triller tommelfingre hele dagen. Medmindre du mener, det at sidde i en saddel på hesteryg er at dandere den.

Play Video

Enhver fan af naturlig skønhed fik chancen for at se, hvordan naturen forbedrer og beriger alle smukke ting.

Vi gør meget ud af at belønne vores kunder

Bliv medlem af Icelandair Saga Club – vores program for folk, der ofte flyver med os – og kom i gang med at optjene Saga Points, som du kan bruge til at købe varer om bord, når du flyver med Icelandair. Du kan også bruge dine Saga Points til at reservere et hotelværelse på hotels.com, leje en bil, som delbetaling af en flybillet og meget andet.

Desuden modtager du vores nyhedsbrev med særtilbud. De folk, der flyver oftest sammen med os, får glæde af status som Saga Silver eller Saga Gold, der giver dem en række fordele.

Du kan få mere at vide om Saga Club og blive medlem før din rejse, så du kan komme i gang med at nyde fordelene.

Oplev Island med en Icelandair Stopover

Biludlejning

Biludlejning

Optjen Icelandair Saga-point hver gang du lejer bil! Over 783 udlejere i 169 lande. Ingen ændrings gebyr og gratis afbestilling.

Hoteller

Hoteller

Har du brug for et hotelværelse til din rejse? Brug vores bookingmaskine til at finde det perfekte værelse.