Marker en begivenhed i Island med en Icelandair Stopover Buddy

Hvad er en Icelandair Stopover?

Når du flyver med Icelandair over Atlanten, kan du tage et stop i Island i op til syv dage uden ekstra betaling for flybilletten. Det giver dig mulighed for at udforske Island – både landet og kulturen – uden at din billetpris stiger.

Servicen Icelandair Stopover

Sidste vinter introducerede vi en gratis tjeneste for vores stopover-passagerer. Vi gav dem chancen for at se Island igennem de lokales erfarne øjne ved at anmode om en stopover buddy – en ansat hos Icelandair, der fungerede som deres personlige vært i op til én dag. Nu er vores buddies tilbage for fuld udblæsning, og de tilbyder transatlantiske gæster muligheden for at feste i Island.

Hvad er der i støbeskeen denne sæson?

Vores stopover buddies kender ikke alene landet – de kender også andre spændende lokale personligheder. Det betyder, at de er de helt rette at henvende sig til, når du vil forvandle dit Icelandair Stopover til en underholdende og mindeværdig stund. Denne vinter kan du åbne champagnen, tage en festlig hat på og anmode om hjælp fra en af Icelandairs ansatte til at fejre tingene på den måde, som islændinge gør. Vores buddies kan hjælpe med alt fra fødselsdage til frierier. Alternativt kan du slutte dig til en af de lokale islandske fester og lade vores buddies vise dig, hvordan du gør en god rejse endnu bedre – på Icelandairs facon.

Anmod om en buddy

Hvis du flyver over Atlanten med os og har planlagt et stopover i Island, kan du anmode om at opleve Island sammen med en buddy. Denne service er i sig selv gratis, så det er den perfekte tilføjelse til dit stopover.

Kom og fest med os!

Lad os feste!

Der er et utal af særlige lejligheder, festivaler og sjove dage at glæde sig til i Island. Her kan du få et overblik over nogle af de mest populære af slagsen. Måske lyder de bekendte – måske har du aldrig hørt om dem før! Brug kalenderen til at rulle igennem månederne, og find de festligheder, der passer til dit Icelandair Stopover, eller udfyld anmodningsformularen med din egen personlige fest.

Upcoming celebrations in Iceland

Husker du sidste vinter?

Sidste vinter introducerede vi for første gang tjenesten Icelandair Stopover Buddy. Vores buddies drog sammen med passagererne på spændende ekskursioner over hele landet, og en af gæsterne kom tilmed til at rejse sammen med vores administrerende direktør! Hver enkelt stopover buddy har bidraget med sin egen ekspertise, og hver enkelt rejse har været ligeså unik som selve vores buddies.

Vi gør meget ud af at belønne vores kunder

Bliv medlem af Icelandair Saga Club – vores program for folk, der ofte flyver med os – og kom i gang med at optjene Saga Points, som du kan bruge til at købe varer om bord, når du flyver med Icelandair. Du kan også bruge dine Saga Points til at reservere et hotelværelse på hotels.com, leje en bil, som delbetaling af en flybillet og meget andet.

Desuden modtager du vores nyhedsbrev med særtilbud. De folk, der flyver oftest sammen med os, får glæde af status som Saga Silver eller Saga Gold, der giver dem en række fordele.

Du kan få mere at vide om Saga Club og blive medlem før din rejse, så du kan komme i gang med at nyde fordelene.

Biludlejning

Biludlejning

Optjen Icelandair Saga-point hver gang du lejer bil! Over 783 udlejere i 169 lande. Ingen ændrings gebyr og gratis afbestilling.

Hoteller

Hoteller

Har du brug for et hotelværelse til din rejse? Brug vores bookingmaskine til at finde det perfekte værelse.

Oplev Island med en Icelandair Stopover