Thank you for your interest in the Celebration Stopover Buddy. The program has now come to an end and we look forward to explore new adventures with you!

Har du ikke set nok buddies endnu?

Så vend tilbage til Buddy-startsiden for at få genopfrisket bekendtskabet.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvem er stopover buddies?

Icelandairs Stopover Celebration Buddies er ansatte hos Icelandair, som er lokale eksperter i Island – deres hjemland. De kan ikke alene hjælpe dig med at fejre deres egne foretrukne islandske festligheder, men også give dine egne et ekstra buddy-boost. Du kan anmode om en buddy, hvis du har reserveret et Icelandair Stopover mellem den 11. oktober 2016 og den 31. marts 2017, hvis det er i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser for stopover buddies.

Hvad koster denne service?

Det er gratis at anmode om en celebration buddy, og du skal ikke betale for den tid, som vedkommende bruger. Du kan forvente at skulle betale for dine aktiviteter, mad og indkvartering, ligesom hvis du rejste alene.

Hvem kan anmode om en stopover buddy?

Alle, der rejser med et transatlantisk Icelandair Stopover i tidsrummet mellem den 11. oktober 2016 og den 31. marts 2017, kan anmode om en celebration buddy. Der er et begrænset antal ture til rådighed, så turene bliver fyldt op efter først til mølle-princippet.

Hvornår skal jeg anmode om en celebration buddy?

Vi anbefaler, at du indsender en anmodning, så snart du bestiller dit Icelandair Stopover – og senest 10 dage i forvejen. Så har du størst chance for at møde en celebration buddy.

Hvor stor er chancen for at få en celebration buddy?

Eftersom celebration buddy-turene fastlægges efter først til mølle-princippet, er dine chancer afhængige af, hvor mange andre passagerer der anmoder om en lignende tur på dine foretrukne datoer.

Hvornår får jeg at vide, om jeg har fået tildelt en celebration buddy?

Når du har udfyldt anmodningsformularen, vender vi tilbage til dig inden for tre hverdage og giver dig besked om status for din anmodning.

Hvornår er jeres celebration buddies ledige?

Buddy-ture planlægges til mellem den 11. oktober 2016 og den 31. marts 2017.

Er der en øvre grænse for, hvor lang tid jeg kan bruge på en tur med en celebration buddy?

Ja. Hver enkelt celebration buddy er disponibel i op til én dag ad gangen.

Kan jeg anmode om en buddy, selvom jeg rejser med en stor gruppe?

Du kan sagtens anmode om en buddy, når du rejser med en gruppe. Vi beder dig om at angive, hvor mange mennesker der rejser sammen, når du indsender anmodningen, og gruppens størrelse må ikke overstige fire personer pr. buddy. Hvis dit rejseselskab er større end det, kan du stadig indsende din anmodning, hvorefter vi venter tilbage til dig, hvis vi kan bekræfte, at der forefindes mere end én buddy til din gruppe.

Har celebration buddies modtaget guideundervisning, og har de nogen erfaring?

Celebration buddies er ikke guider, men de er passionerede omkring deres hobby og kan levere interessant insiderviden, der gør din tur endnu bedre.

Hvad skal jeg tage med?

Det finder du ud af sammen med din buddy, hvis din anmodning imødekommes. Hvis du rejser i Island om vinteren, har du generelt brug for ordentligt overtøj, såsom vandrestøvler, en varm vinterjakke osv. Masser af lag er en god idé. Husk også på, at selvom du forventer at rejse en hel del i bil, så skal du være forberedt på alt slags vejr – så vi råder alle til at medbringe så meget beskyttende tøj som muligt.

Hvad sker der, hvis jeg kommer for sent til flyet og ikke kan mødes med min buddy på det fastlagte tidspunkt?

Det afhænger af, om du har arrangeret det sådan, at du og din buddy skal mødes samme dag, som du ankommer, eftersom buddies kan mødes med dig når som helst i løbet af dit stopover. Hvis du har arrangeret det således, at du skal møde din buddy den dag, du ankommer, skal du gøre som følger: Hvis du kommer for sent til dit fly, kan du ringe til vores callcenter på +354 50 50 100, oplyse dit flynummer og fortælle, at du har en stopover buddy-aftale. Du kan også sende en e-mail med emnet Stopover Buddy: Missed flight. Angiv dit flynummer og den buddy, du skulle møde, samt det aftalte mødetidspunkt. Hvis du har været i personlig kontakt med din stopover buddy, bør du også sende vedkommende en e-mail for at fortælle om det. Desværre kan vi ikke garantere, at den samme buddy vil være tilgængelig, hvis eller når du ankommer til Island, men vi vil sammen med dig forsøge at finde en passende løsning.

Hvad sker der, hvis mit fly er forsinket, og min stopover buddy ikke er tilgængelig, når jeg ankommer?

Hvis dit fly er forsinket, og du har arrangeret at møde en stopover buddy, når du lander, beder vi dig om at ringe til vores callcenter på +354 50 50 100, oplyse dit flynummer og fortælle, at du har en stopover buddy-aftale. Du kan også sende en e-mail eller kontakte din buddy direkte.

Hvad er et Icelandair Stopover?

Et Icelandair Stopover er en mellemlanding i Island, når du er på vej over Atlanten, i op til syv dage, og uden at billetprisen forhøjes.

Anmod om flere informationer

Ikke korrekt kræves
Biludlejning

Biludlejning

Optjen Icelandair Saga-point hver gang du lejer bil! Over 783 udlejere i 169 lande. Ingen ændrings gebyr og gratis afbestilling.

Hoteller

Hoteller

Har du brug for et hotelværelse til din rejse? Brug vores bookingmaskine til at finde det perfekte værelse.

Oplev Island med en Icelandair Stopover