Anmod nu om en Buddy

Velkommen! Hvis du er nået frem til denne side, er du sikkert interesseret i at slå følgeskab med en Stopover Buddy under opholdet i Island. Storartet!

Næste skridt er en bookinganmodning. Som du måske har bemærket på den foregående side, er Stopover Buddy organiseret efter temaer (livsstil, natur, sundhed, kultur, mad og eventyr). Du vælger dit tema, fortæller os, hvornår du er i Island, hvorefter du inden for 72 timer får at vide, om der er en Buddy klar til dig. Hver Buddy-tur varer op til 24 timer. Denne service er gratis, og derfor er nu det helt rigtige tidspunkt til at sende din anmodning og håbe på, at du kan få følgeskab af en af Icelandairs medarbejdere, når du kommer hertil.

Indtast dine oplysninger i nedenstående formular for at indsende din anmodning. Hvis du endnu ikke har booket din flybillet, kan du booke dit Icelandair Stopover her.

Sørg for at læse vilkår og betingelser (det er vigtigt – ellers ville vi ikke bede dig om at gøre det) samt gennemse vores FAQ-afsnit, hvis du vil vide noget bestemt.

Held og lykke med din forespørgsel – og vi glæder os til at byde dig velkommen om bord hos Icelandair.

Stopover Buddy Images

Har du ikke set nok buddies endnu?

Så vend tilbage til Buddy-startsiden for at få genopfrisket bekendtskabet.

Anmod om en Buddy

Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves Booking reference already used
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Stopover Buddies?

Stopover Buddies er Icelandairs egne medarbejdere, som er lokale eksperter i Island, deres eget hjemland. Der har hver især forskellige interesser, som spænder fra mad, sundhed, eventyr og kultur til natur og livsstil. De kan fungere som din guide, hvis du har bestilt et Icelandair Stopover i perioden februar-april 2016 i henhold til Vilkår og betingelser for Stopover Buddy.

Hvad koster denne service?

Det er gratis at anmode om en buddy, og du skal ikke betale for den tid, som vedkommende bruger. Du kan forvente at skulle betale for dine aktiviteter, mad og indkvartering, ligesom hvis du rejste alene.

Hvem kan anmode om en Stopover Buddy?

Alle, som foretager et Icelandair Stopover på vej over Atlanterhavet, kan anmode om en Stopover Buddy. Der er et begrænset antal ture til rådighed, så turene bliver fyldt op efter først til mølle-princippet.

Hvornår skal jeg anmode om en Stopover Buddy?

Send en anmodning, så snart du bestiller dit Icelandair Stopover og senest 10 dage i forvejen – så har du størst chance for at møde en buddy.

Hvor stor er chancen for at få en buddy-tur?

Eftersom buddy-turene fastlægges efter først til mølle-princippet, er dine chancer afhængige af, hvor mange andre passagerer der anmoder om en lignende tur på dine foretrukne datoer. Anmod hurtigst muligt!

Hvornår får jeg at vide, om jeg har fået tildelt en Stopover Buddy?

Efter du har udfyldt Buddy anmodningsformularen får du besked inden for 72 timer, så du ved hvilken status din Buddy-anmodning har fået.

Hvornår er Stopover Buddies ledige?

Buddy-ture bliver planlagt mellem 2. februar og 30. april i 2016.

Er der en øvre grænse for, hvor lang tid jeg kan bruge på en tur med en Stopover Buddy?

Ja. Alle buddy-ture varer højst 24 timer.

Har jeres Stopover Buddies fået uddannelse som guider eller erfaring?

Stopover Buddies er ikke guider, men de er passionerede omkring deres hobby og kan levere interessant insiderviden, der gør din tur endnu bedre.

Hvad skal jeg tage med?

Det er som regel dit ansvar at skaffe udstyr til de forskellige aktiviteter. Men du får hjælp af din buddy til at finde ud af alle detaljerne, hvis din anmodning er godkendt. Når du rejser i Island om vinteren, har du generelt brug for ordentligt overtøj og udstyr, såsom vandrestøvler, varm og vindtæt vinterjakke osv. Flere lag tøj er bedst, da jeans ikke er nok, når man vandrer hen over en gletsjer. Husk også på, at selvom du forventer at rejse en hel del i bil, så skal du være forberedt på alle slags vejr – så vi råder alle til at medbringe så meget beskyttende tøj som muligt.

Hvad sker der, hvis jeg kommer for sent til flyet og ikke kan mødes med min buddy på det fastlagte tidspunkt?

Det afhænger af, om du har arrangeret det sådan, at du og din buddy skal mødes samme dag, som du ankommer, eftersom de kan mødes med dig når som helst i løbet af dit stopover. Hvis du har arrangeret det således, at du skal møde dem den dag, du ankommer, så skal du gøre som følger: Hvis du kommer for sent til dit fly, kan du ringe til vores callcenter på +354 50 50 100 og angive dit flynummer og det faktum, at du har et Stopover Buddy arrangement. Du kan også sende en e-mail til stopoverbuddy@icelandair.is med emnet Stopover Buddy: Missed flight. Angiv dit flynummer og den buddy, du skulle møde og hvornår. Hvis du har været i personlig kontakt med din Stopover Buddy, bør du også sende ham/hende en e-mail for at fortælle om det. Desværre kan vi ikke garantere, at den samme buddy vil være tilgængelig, hvis eller når du ankommer til Island, men vi vil sammen med dig forsøge at finde en passende løsning.

Hvad sker der, hvis mit fly er forsinket, og min Stopover Buddy ikke er tilgængelig, når jeg ankommer?

Hvis dit fly er forsinket, og du har arrangeret at møde en Stopover Buddy, når du lander, beder vi dig om at ringe til vores callcenter på +354 50 50 100 og angive dit flynummer og det faktum, at du har et Stopover Buddy arrangement. Du kan også sende en e-mail til stopoverbuddy@icelandair.is eller kontakte din buddy direkte.

Hvad er en Icelandair Stopover?

Et Icelandair Stopover er en mellemlanding i Island, når du er på vej over Atlanten, i op til 7 døgn, og uden at billetprisen forhøjes.

Anmod om flere informationer

Ikke korrekt kræves
Biludlejning

Biludlejning

Optjen Icelandair Saga-point hver gang du lejer bil! Over 783 udlejere i 169 lande. Ingen ændrings gebyr og gratis afbestilling.

Hoteller

Hoteller

Har du brug for et hotelværelse til din rejse? Brug vores bookingmaskine til at finde det perfekte værelse.

Oplev Island med en Icelandair Stopover