Play Video

ET HEMMELIGT STOPOVER
FRIERI I ISLAND

STOPOVER I KÆRLIGHEDENS NAVN – ET HEMMELIGT FRIERI I ISLAND

Det er ikke nemt at arrangere et hemmeligt frieri i Island. Navnlig, når arbejdet ofte holder Jennifer og kæresten Matt på afstand af hinanden. Jennifer ville overraske Matt ved at fri til ham i Island – det perfekte sted at mødes på midten. Med hjælp fra Icelandairs celebration stopover-buddy vovede Jennifer springet og friede mellem de to kontinenter, der så ofte har holdt dem på afstand af hinanden.

Bag scenerne

Det er aldrig nemt at holde et frieri hemmeligt. Celebration Stopover Buddies samarbejdede med Jennifer om at holde det hele hemmeligt over for Matt. Rent faktisk troede han, at han skulle være med i en film for et scubadykkerfirma, og han havde ikke den fjerneste forestilling om, at hans familie var i Island – før det øjeblik, han fik øje på dem på molen. Hemmeligheden blev tilmed bevaret, mens parret tog et særligt tørdragtskursus for at forberede dem på dykket mellem de tektoniske plader.

Både frieriet og deltagelsen fra begge familiers side kom helt bag på Matt. En så ambitiøs plan indeholder mange tandhjul, men Jennifer og Matt sidder tilbage med et minde, der vil vare for evigt.