Ikke bare flyteater, men også stopover-optrædener

Hvis du går glip af muligheden for at opleve flyteateret, så fortvivl ej. Du kan stadigvæk opleve masser af fabelagtigt show og optrædener på dit stopover i Island.

Hvad er et Icelandair Stopover?

Når du flyver med Icelandair over Atlanten, kan du tage et stopover i Island i op til syv dage uden ekstra betaling for flybilletten. Det giver dig mulighed for at udforske Island – både landet og kulturen – uden at din billetpris stiger.

Icelandair Stopover Pass

Vores nye Icelandair Stopover Pass giver dig muligheden for at gøre din transatlantiske rejse endnu bedre. Du kan opleve en spændende begivenhed eller optræden fra Islands kreative og højt profilierede kunst-, sport- og kulturscene uden nogen ekstra betaling.

Det hele er samlet i en begivenhedskalender som giver et perfekt overblik over hvad der skal ske fra september 2017 til april 2018. Slå dine rejsedatoer op og find ud af, hvad der sker under dit ophold.

Ser du noget du kan lide? Så ansøg via formularen nedenunder om at lave dit boarding pass om til et Stopover Pass! Der er ovenikøbet chance for at du bliver ledsaget af en af vores populære Stopover Buddies, som lige giver din Islandstur en ekstra dimension og vinkel.

Lav dit boarding pass om til et Stopover Pass

Der er begrænset antal af de specielle Stopover Pass. For at få fat i et, skal du udfylde formularen nedenfor og fortælle os, hvorfor du er interesseret i en specifik begivenhed eller optræden. Bemærk, at du skal oplyse dit booking nr.

Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Booking reference number (ex.6EG95S) kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Stopover-pass

Vi gør meget ud af at belønne vores kunder

Bliv medlem af Icelandair Saga Club – vores program for folk, der ofte flyver med os – og kom i gang med at optjene Saga Points, som du kan bruge til at købe varer om bord, når du flyver med Icelandair. Du kan også bruge dine Saga Points til at reservere et hotelværelse på hotels.com, leje en bil, som delbetaling af en flybillet og meget andet.

Desuden modtager du vores nyhedsbrev med særtilbud. De folk, der flyver oftest sammen med os, får glæde af status som Saga Silver eller Saga Gold, der giver dem en række fordele.

Du kan få mere at vide om Saga Club og blive medlem før din rejse, så du kan komme i gang med at nyde fordelene.

Biludlejning

Biludlejning

Optjen Icelandair Saga-point hver gang du lejer bil! Over 783 udlejere i 169 lande. Ingen ændrings gebyr og gratis afbestilling.

Hoteller

Hoteller

Har du brug for et hotelværelse til din rejse? Brug vores bookingmaskine til at finde det perfekte værelse.