Vind en transatlantisk rejse med den ultimative optræden ombord

Vi kan lige så godt som du lide en god film ombord. Men vi forstår, at du nogle gange gerne vil have lidt mere gang i din underholdning når du er på vej. Og derfor præsenterer Icelandair:

Flyteater - den ultimative optræden ombord

Hjælp os med at fejre Icelandairs 80 års jubilæum. Kom med på den vildeste tidsrejse: du og en gæst er publikum til en helt ekstraordinær forestilling i tre akter, på en eksklusiv transatlantisk flyrejse fra London til New York.

Vi transporterer passagerer fra vores begyndelse i 1937 helt op til nutiden med farverige og garanteret festlige optrædener leveret og udført af personalet fra Icelandair.

Flyteater

  • Akt 1: London til Keflavík - afgår den 8. september 2017
  • Akt 2: Keflavík lufthavn (Icelandair Saga Lounge)
  • Act 3: Keflavík til New York - afgår den 8. september 2017

Du ved, at du gerne vil se dette. Scenen er lille, ja, men ambitionerne er skyhøje. Det kunne blive starten på en hel ny epoke af in-flight-underholdning. Se os før vi rammer Broadway!

Sådan bliver du en del af flyteateret

Indtast dine oplysninger i formularen herunder, så er du med i konkurrencen om en plads til dig og en gæst på det meget eksklusive fly.

Tilmeldinger lukker den 28. juli 2017.

Din præmie inkluderer*:

  • Returrejse fra din lokale Icelandair destination
  • Sæder i det flyvende teater fra London til New York den 8. september 2017
  • Én nat indkvartering i New York 8. september 2017
  • To nætter indkvartering i Island 8. september 2017
  • Returflyvning fra Keflavik til din endelige destination - 11. september, 2017
  • ,
  • 700 $ i lommepenge

*Se vilkår og betingelser for fulde detaljer.

Vind sæder til flyteateret, der afgår den 8. september 2017

Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves

Ikke bare flyteater, men også stopover-optrædener

Hvis du går glip af muligheden for at opleve flyteateret, så fortvivl ej. Du kan stadigvæk opleve masser af fabelagtigt show og optrædener på dit stopover i Island.

Hvad er et Icelandair Stopover?

Når du flyver med Icelandair over Atlanten, kan du tage et stopover i Island i op til syv dage uden ekstra betaling for flybilletten. Det giver dig mulighed for at udforske Island – både landet og kulturen – uden at din billetpris stiger.

Icelandair Stopover Pass

Vores nye Icelandair Stopover Pass giver dig muligheden for at gøre din transatlantiske rejse endnu bedre. Du kan opleve en spændende begivenhed eller optræden fra Islands kreative og højt profilierede kunst-, sport- og kulturscene uden nogen ekstra betaling.

Det hele er samlet i en begivenhedskalender som giver et perfekt overblik over hvad der skal ske fra september 2017 til april 2018. Slå dine rejsedatoer op og find ud af, hvad der sker under dit ophold.

Ser du noget du kan lide? Så ansøg via formularen nedenunder om at lave dit boarding pass om til et Stopover Pass! Der er ovenikøbet chance for at du bliver ledsaget af en af vores populære Stopover Buddies, som lige giver din Islandstur en ekstra dimension og vinkel.

Lav dit boarding pass om til et Stopover Pass

Der er begrænset antal af de specielle Stopover Pass. For at få fat i et, skal du udfylde formularen nedenfor og fortælle os, hvorfor du er interesseret i en specifik begivenhed eller optræden. Bemærk, at du skal oplyse dit booking nr.

Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Booking reference number (ex.6EG95S) kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves
Ikke korrekt kræves

Vi gør meget ud af at belønne vores kunder

Bliv medlem af Icelandair Saga Club – vores program for folk, der ofte flyver med os – og kom i gang med at optjene Saga Points, som du kan bruge til at købe varer om bord, når du flyver med Icelandair. Du kan også bruge dine Saga Points til at reservere et hotelværelse på hotels.com, leje en bil, som delbetaling af en flybillet og meget andet.

Desuden modtager du vores nyhedsbrev med særtilbud. De folk, der flyver oftest sammen med os, får glæde af status som Saga Silver eller Saga Gold, der giver dem en række fordele.

Du kan få mere at vide om Saga Club og blive medlem før din rejse, så du kan komme i gang med at nyde fordelene.

Biludlejning

Biludlejning

Optjen Icelandair Saga-point hver gang du lejer bil! Over 783 udlejere i 169 lande. Ingen ændrings gebyr og gratis afbestilling.

Hoteller

Hoteller

Har du brug for et hotelværelse til din rejse? Brug vores bookingmaskine til at finde det perfekte værelse.